上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~168

收藏  |  訂閱
742  6.5k

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-1-19 05:01 PM 發表 查看引用來源

都唔算咩激戰既, 亦都唔值得俾呢亭人影響玩波心情, 不過如果我當時聽到佢話咩叫定白車, 我即時拉隊走人...
有人講過咩??:smile_41:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-19 17:16 發表 查看引用來源

有人講過咩??:smile_41:
一夜之間就話咳到死果個話聽到肥%咁樣講:smile_44:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-1-19 05:19 PM 發表 查看引用來源

咁攪笑咩~~~~

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-1-19 05:19 PM 發表 查看引用來源

唔知佢去左未呢??:smile_40: 個肥%我下之搞掂佢.... 最衰我25/1出席唔到, 唔係佢未必可以健健康康咁踏入牛年:smile_40:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-19 05:36 PM 發表 查看引用來源

唔知佢去左未呢??:smile_40: 個肥%我下之搞掂佢....
下次開波前同佢講聲 : 你今日call定黑車穩陣d喎~~~

引用:
原帖由 dee07 於 2009-1-19 05:39 PM 發表 查看引用來源

下次開波前同佢講聲 : 你今日call定黑車穩陣d喎~~~
唔得, 我要比surprise佢:smile_44:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-19 05:36 PM 發表 查看引用來源

唔知佢去左未呢??:smile_40: 個肥%我下之搞掂佢.... 最衰我25/1出席唔到, 唔係佢未必可以健健康康咁踏入牛年:smile_40:
個肥%會自己跌架,咁先難攪:smile_42:
我咁善良佢都覺得我茅:smile_27:

引用:
原帖由 基斯黃 於 2009-1-19 05:43 PM 發表 查看引用來源

個肥%會自己跌架,咁先難攪:smile_42:
我咁善良佢都覺得我茅:smile_27:
嘩~~~咁好戲既咩~~~ 有機會真係要指教下~~~

引用:
原帖由 shizuka 於 19-1-2009 17:19 發表 查看引用來源

我o聽倒條肥%話:踢波新標準, 要重新適應.
真係比佢吹賬

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-1-19 05:46 PM 發表 查看引用來源

我o聽倒條肥%話:踢波新標準, 要重新適應.
真係比佢吹賬
你做乜唔話比佢知地球好危險,叫佢快d返火星呀~~~:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆