上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲,好佬一個,惡品唔追,尋緣問取,等妳應許...

收藏  |  訂閱
722  4.6k

閃人:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 Dick. 於 2008-12-7 11:57 AM 發表 查看引用來源
我依家入大圍踩單車然後喺大尾篤燒野食:smile_38: :smile_38:
更加豈有此理:smile_45:...

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-12-6 01:08 PM 發表 查看引用來源
嗯嗯!!好LA!!
過埋今日我有排吾上來GA LA~我要超努力:smile_38:
沖完涼睇o下妳見唔見人先:smile_40:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-7 07:40 PM 發表 查看引用來源

沖完涼睇o下妳見唔見人先:smile_40:
咁你沖完未呀:smile_35:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-7 12:09 PM 發表 查看引用來源

更加豈有此理:smile_45:...
我14號都去:smile_47:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-12-7 08:19 PM 發表 查看引用來源
咁你沖完未呀:smile_35:
唔見妳出現咪走o左去溫書:smile_40:

走人:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-7 09:26 PM 發表 查看引用來源

唔見妳出現咪走o左去溫書:smile_40:
哦哦:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-12-7 08:33 PM 發表 查看引用來源
我14號都去:smile_47:
而家天氣日光日白BBQ仲方便 不過無我份:smile_45: 我班朋友好富貴... 又煩! 怕最後咪變去食 BBQ 自助餐:smile_40:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-7 09:29 PM 發表 查看引用來源

而家天氣日光日白BBQ仲方便 不過無我份:smile_45: 我班朋友好富貴... 又煩! 怕最後咪變去食 BBQ 自助餐:smile_40:
哦哦:smile_40::smile_40:果日16-20度岩岩好:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆