上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART4]

收藏  |  訂閱
751  18.4k

引用:
原帖由 bulluck 於 2008-11-25 12:08 AM 發表 查看引用來源
小天使:smile_15:
入黎say 完 hi 就唔見左人~:smile_43:
唔洗問梗係四周圍去識女仔啦你~

我想同我公司同事談心.... 但只係係公司咋..

今晚咁靜0既~
睇黎小天使的魅力已經大不如前了啊.......:smile_24:
個個都漸漸離我而去了.............:') 點解.........

引用:
原帖由 winwin_all 於 2008-11-25 12:39 AM 發表 查看引用來源
我想同我公司同事談心.... 但只係係公司咋..
你想同公司邊個同事談心~:smile_35: 係男定係女先~

同女啦, 但我有老婆, 唔可能太過份. 好似有點玩火..

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 12:37 AM 發表 查看引用來源

入黎say 完 hi 就唔見左人~:smile_43:
唔洗問梗係四周圍去識女仔啦你~
say 完 hi 之後去食飯同洗白白呀:smile_45:

Hi, 小天使

引用:
原帖由 winwin_all 於 2008-11-25 12:43 AM 發表 查看引用來源
同女啦, 但我有老婆, 唔可能太過份. 好似有點玩火..
咁你個女同事知唔知你有老婆先~:smile_35:
咁你又仲愛唔愛你個老婆仔呀~:smile_45:
攪清楚自己究竟係玩玩下定係想認真個隻先啦~:smile_34:

引用:
原帖由 bulluck 於 2008-11-25 12:45 AM 發表 查看引用來源

say 完 hi 之後去食飯同洗白白呀:smile_45:
明明係去左識女仔~ 仲死口唔認添.......:smile_46:
引用:
原帖由 bulluck 於 2008-11-25 12:07 AM 發表 查看引用來源

小妹:smile_15:

引用:
原帖由 ryanycs 於 2008-11-25 12:45 AM 發表 查看引用來源
Hi, 小天使
hello~ :smile_15: ryanycs~

你好嗎~ 工作忙嗎~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆