上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【72】

收藏  |  訂閱
736  6.5k

引用:
原帖由 talktall 於 2008-11-6 10:10 PM 發表 查看引用來源
單t:smile_38::smile_38:
孖T~~
你搞咩o黎ar??? :smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 10:12 PM 發表 查看引用來源
你可以去一啲同你熟嘅post玩.................唔熟嘅少啲去囉
咁我咪得三四地方可以去:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-6 10:14 PM 發表 查看引用來源

所以我而加再返o黎吹水囉:smile_30:
我都改頭換面入o黎啦~~~ :smile_30:

引用:
原帖由 等愛 於 2008-11-6 10:14 PM 發表 查看引用來源

孖T~~
你搞咩o黎ar??? :smile_38::smile_38:
4圍游游吓咋:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-6 10:04 PM 發表 查看引用來源

其實我對discuss冇乜希望先冇返o黎咋:smile_30:
有時低落係難免.................但亦好難就,因為一個post好多人入來,大家有唔同取向,唯有互相遷就,好似我咁,中意文學,另外再去文學區囉,但呢度多朋友,而且無壓力。

師父真係好心人:smile_38:唔係佛口蛇心果d人:smile_38:

引用:
原帖由 等愛 於 2008-11-6 10:08 PM 發表 查看引用來源

我又想俾人關心下wor~~~ :smile_40:
不過唔好禁我呀~~~ :smile_13: :smile_13:
一關心你只有兩個下場....................

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-11-6 10:10 PM 發表 查看引用來源
重セ要打打:smile_44:
因為你曳曳呀~~
成日周圍走~~
三四個都唔得ar~ :smile_45:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 10:18 PM 發表 查看引用來源
一關心你只有兩個下場....................
一就丁你.........................或扣分................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 10:16 PM 發表 查看引用來源
有時低落係難免.................但亦好難就,因為一個post好多人入來,大家有唔同取向,唯有互相遷就,好似我咁,中意文學,另外再1去文學區囉,但呢度多朋友,而且絛壓力。
甘樣點減到....明天再算啦 ....:smile_42:

仲有明天...耍改....再改一改 :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆