上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
738  6.3k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:32 PM 發表 查看引用來源

你應付你個堆女朋友先講啦....:smile_38: .
你有無聽顏妹話..:smile_14: .散緊幾件丫.....:smile_38:  
無呀剛剛散左幾件,又多左幾件

散左果的,又話要番黎,因減得加,點算好呢

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:35 PM 發表 查看引用來源

等埋你一齊.....:smile_38: 你化左未~~:smile_40:
化乜呀

化啖止該,傷風鼻塞

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:38 PM 發表 查看引用來源

而家顏妹係懶人...要瞓覺覺豬啦...
你自便啦...:smile_38:
唔好拉住顏妹丫.....:smile_22: 都話要瞓囉.....:smile_40:
晚安~~~:smile_15:  
有無搞錯.........都未講完,你幾時介紹的有錢靚 女過我呀

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:38 PM 發表 查看引用來源

成日都卦住食.......得閒又要扭兩扭囉
係囉..:smile_13: ...呢幾日大吃大喝....:smile_40: 已經有左..........:smile_44: ..個肚腩啦.....

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:29 PM 發表 查看引用來源

咁我唔提囉.........你咪一樣一舊飯
係咪一舊飯....:smile_30: :smile_30: :smile_30:  出年你咪知道囉....:smile_04: 嘿嘿......

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:40 PM 發表 查看引用來源

你又拿錯了.........果個,叫大聲公呀
哦...:smile_14: 知道......:smile_13:
點解用左大聲公..:smile_38: .車牌都叫唔到出黎....:smile_22:
唔通個大聲公...失左靈???:smile_40: 定係車牌借左聾耳陳對耳???:smile_13:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:40 PM 發表 查看引用來源

哦.......你想搵如風嗎

打電話俾佢呢
無佢電話..:smile_44: .你有無丫...:smile_38: .如風仲欠會費.....:smile_40: 就黎年尾啦......:smile_13:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:43 PM 發表 查看引用來源

個個爭住交

搣鬼欄左張單囉
一拍兩散...你蠢丫....:smile_40:
應該同佢地講...唔駛爭...乖啦....一人交一期.....
咁你就長嘆....你起碼唔駛交69期....呵,呵
搣爛...都要交費ga.....:smile_38: 唔好咁傻.....:smile_30:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:44 PM 發表 查看引用來源

駛乜去睇喎..........你買番黎咪得囉
一個字[忙]

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-21 12:03 AM 發表 查看引用來源

無呀剛剛散左幾件,又多左幾件

散左果的,又話要番黎,因減得加,點算好呢
咁...:smile_14: 都好惆悵.....:smile_13: 搵蘇零風幫手... 佢係killer...綽號[殺女王]:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆