上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.6k

支持樓主~! 有耐性有耐力!!

引用:
原帖由 老豬女 於 2009-3-21 21:32 發表 查看引用來源

梗尊重架~佢驚我走左麻:smile_46:

點解要畀心機既???
你地好好笑~~好似講到去考試咁~~~
今時今日, 有幾多pair 人拍緊拖而無造愛架
簡直可以話 "瀕臨絕種"
no sex 而分手呢度都見唔少啦

你地的確就係 "瀕臨絕種" 的生物, 無插入但又互相滿足性慾的需要
你BF 可以給你這樣的遷就和尊重, 又可以維持到今時今日
照常理就應該係有機會 "修成正果"

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-3-22 06:13 PM 發表 查看引用來源

你地的確就係 "瀕臨絕種" 的生物, 無插入但又互相滿足性慾的需要
你BF 可以給你這樣的遷就和尊重, 又可以維 ...
修成正果:smile_13:

很長呀:smile_27: :smile_27: :smile_27:

唔錯~~支持~~:up:

你地拍拖而無造愛 的確係有耐性

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-3-22 06:13 PM 發表 查看引用來源

你BF 可以給你這樣的遷就和尊重, 又可以維 ...
多謝讚美!你既支持係我堅持既動力(BF聽到肯定嘔血)

不過我對有無「ML」呢條界好模糊~我地都69埋、又震蛋、又口爆。。。其實同真做又差幾遠呢。。。

如果他朝有日人地問我有無性經驗,我諗我會答有:smile_13:

BTW,希望承你貴言,修成正果啦!

引用:
原帖由 big_student 於 2009-3-23 12:15 AM 發表 查看引用來源

修成正果:smile_13:
祝福你

引用:
原帖由 可兒 於 2009-3-21 10:33 PM 發表
:smile_30: 你個post都好長命下wo
轉左相喎!
呢張靚D~~~:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆