上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009

收藏  |  訂閱
749  7.5k

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-25 10:48 AM 發表 查看引用來源

到時你地唔好放飛機呀!  
到時先算啦.......................

引用:
原帖由 花卵 於 2008-10-25 10:45 AM 發表 查看引用來源

痴ga ,尋晚先開account ,已經二星級換埋頭像
勤力D咪得囉! 見到有D人半年已經GOLD...:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-25 10:47 AM 發表 查看引用來源

用濃西飯堂金至尊套票找數得嗎?:smile_13:  
你係濃西飯堂D人咩? 你新手都入到飯堂POST?

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-25 10:50 AM 發表 查看引用來源

隻老鼠咁黑人憎, 已經死左一大半, 比佢出返黎都無用啦! 老鼠藥都可以慳番! 我呢團賺Q緊呀!
財哥不如凡參加你個爆單團
加送~滅鼠鎮宅保平安海報~啦....:smile_30:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-25 10:51 AM 發表 查看引用來源

到時先算啦.......................
咁你都係比左錢先穩陣D! :smile_45: :smile_45:

早晨財財........

嘩,貢多新手既:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-25 10:52 AM 發表 查看引用來源

你係濃西飯堂D人咩? 你新手都入到飯堂POST?   
我早幾日係屯門公園孖呀黃師奶買架....:smile_13:

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-25 10:53 AM 發表 查看引用來源

財哥不如凡參加你個爆單團
加送~滅鼠鎮宅保平安海報~啦....:smile_30:  
去邊度搵張海報番黎?

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-25 10:54 AM 發表 查看引用來源
早晨財財........

嘩,貢多新手既:smile_30: :smile_30:
可能見大家都係新手, 互相扶持掛!!

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-25 10:54 AM 發表 查看引用來源

我早幾日係屯門公園孖呀黃師奶買架....:smile_13:  
咁都得! 黃師奶係邊位? 靠唔靠得住架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆