上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友46

收藏  |  訂閱
737  5.9k

除左女人既眼淚。。 :smile_30:
引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-10 11:54 AM 發表 查看引用來源daddy.情趣兄天不怕,地不怕的

引用:
原帖由 pc4700 於 2008-10-10 11:53 AM 發表 查看引用來源

係咪唔豬好過豬呢.....
唔明

Sandy......I.......:smile_13: :smile_13: ........Sandy.....

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 11:45 AM 發表 查看引用來源
唔得....................佢男人來架...................男男授受不親
daddy呀,你就一下tommy呀;你,,,,,,,,,,,,,,,,,,有warm feel

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-10 11:50 AM 發表

情趣兄,我蓉兒好坦白他是我心中的君子和大英雄,另外又有女知己,我愛他們,love  
低調d.......

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-10-10 11:55 AM 發表
唔明
野豬

I...I........U.....U.  

引用:
原帖由 pc4700 於 2008-10-10 11:57 AM 發表 查看引用來源

野豬

I...I........U.....U.  
You want "EAT" me?????

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 11:52 AM 發表 查看引用來源
坦白左啦......................即係唔係係無情情啦
昨日那個不能寫出來 ,因為................:smile_13: .但那英雄不是情趣兄,我從未是see過情趣兄:smile_14:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-10 11:55 AM 發表 查看引用來源
除左女人既眼淚。。 :smile_30:
那蓉兒不用怕了,我like crying呀.:') ,,,,,,,,,,,,,,,講笑呀:smile_30:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-10-10 11:58 AM 發表

You want "EAT" me?????
乳豬:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆