上一頁下一頁
發新話題

==好男好女俱樂部== 誠徵會員(10月10日) 唱K團 - 6

收藏  |  訂閱
737  7.7k

恒指唔知會唔會去到11000點:smile_41:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-10 11:05 發表 查看引用來源

重男輕女有問題咩:smile_45:
冇.....:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

但如果自己負擔得起咪得LOR.........:smile_13: :smile_13: ...佢尼家人唔係MA.........(唔好介意我歧視攞終援D人)

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-10 11:05 AM 發表 查看引用來源

重男輕女有問題咩:smile_45:
無問題呀......今日你講乜都得既......... :smile_30:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-10 11:07 發表 查看引用來源

我無酒癮架,不過人地黎踫杯,都要飲淡仔既...
果淡仔又幾仔呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-10 11:07 發表 查看引用來源

哦.....我淨係知有個細路去偷野咋.....唔知之後有個咁樣既STORY.........:smile_13:
有時真係鄧D小朋友慘:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-10 11:07 AM 發表 查看引用來源

哦.....我淨係知有個細路去偷野咋.....唔知之後有個咁樣既STORY.........:smile_13:
每個人背後都有一個STORY...見怪不怪:smile_34:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-10 11:07 發表 查看引用來源
恒指唔知會唔會去到11000點:smile_41:
唔敢去諗....月諗月驚:smile_27: :smile_27:

假如有一日真係跌到11000..你地會唔會入貨呀???

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 11:01 AM 發表 查看引用來源

咪又係果老夫少妻LOR.....但又重男輕女.....生左5個女....第六個終於係仔...

前幾日兩公婆ONLY帶個仔返鄉下.....留左$1000比果五姊妹...佢地一早就洗哂D錢....果大女咪去偷野LOR....:smile_13: :smile_13:

...
追到個估估又點喎,都快八十...:smile_39:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 11:02 AM 發表 查看引用來源

你唔問下佢:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有心有力...:smile_30:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-10 11:10 發表 查看引用來源

追到個估估又點喎,都快八十...:smile_39:
好難講.....:smile_13: :smile_13: :smile_13: 起碼有個男丁送佢X

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆