上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-27 05:51 PM 發表 查看引用來源

其實如果你得閒落下gym,應該都會見到好多身形keep得好fit既師奶仔
我本身都識幾個唔洗做野/退左休既女性朋友,大家都間中鍾意一齊落gym,可以做下運動keep fit又可以講下是非
做完gym就會食下tea,打下麻雀仔咁
...
你去豪仔屋企,
咁咪仲易留低證據,
可能佢識得放錄影機黎錄野。

咁咪仲大鑊@@

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-27 05:52 PM 發表 查看引用來源

咁都比你識穿左tim
我其實係一個四十幾歲,大肚腩,地中海,好多腳毛既麻甩佬,即係同你差唔多樣
呢個答案你滿唔滿意?
如果係真,你都幾好心機

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-27 05:51 PM 發表 查看引用來源

其實如果你得閒落下gym,應該都會見到好多身形keep得好fit既師奶仔
我本身都識幾個唔洗做野/退左休既女性朋友,大家都間中鍾意一齊落gym,可以做下運動keep fit又可以講下是非
...
哎呀~我個人咸濕得黎又衰在懶過鬼,都唔去做gym既,無左呢個大飽眼福既機會。:smile_39:
如果好似你咁講對仔仔無心理壓力當然係好事黎啦,條路都已經係咁行再去諗返轉頭好無謂,你無諗到就最好。
係呢Irene姐,你有無經歷過一d自己其實係有抗拒成分既扑野情景?有既話post埋出黎滿足下我呢個咸濕弟弟丫!:smile_13:

回覆 657# 的帖子

唉.....點解我做gym個到, 次次見到唔係麻甩佬, 就係d十幾歲既靚仔, 想搵個女性都無......, 睇黎要轉地點了.....

引用:

...
其實女人到左40到心理同生理好唔同好易出軋,我有個表姊就係差唔多40,仲幾FIT33 26 35,同老公聚少離多結果要分居,期間我又未番新工,同佢去左旅行,佢晚晚飲完酒就講好多心事出黎,佢好需要人陪,聽佢講野,又怕老,又怕老公去滾又驚冇錢,總之好多心事好想有人TAKE CARE,而且性方面都好有需要所以好易有婚外情
Irene 你仲正過佢真係大把男人想同你上牀包括我,唔知點解我認識D 叫IRENE都好好波,個個都有34-35胸,有個仲35DTIM,有次去佢屋企係TOILET有個BRA洗完排係度WACOAL 35D只可旨
惜佢衣著好密實,只係見過一次佢件恤衫爆左紐............
IRENE,你可唔可以POST D 相比D FANS睇下呀

多謝分享

唔理點樣...最緊要開心

快d寫啦!:smile_46:

引用:

...
Irene姐, 唔知再發展落去, 豪仔會唔會同妳玩埋後門呢?

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-27 05:53 PM 發表 查看引用來源

暫時未有呢個機會喎....你有冇地方好介紹丫?
HK都好多地方可以
有車就易d搵到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆