上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 12:20 AM 發表

都係唔明....
我只係覺得如果d 女要比兩佰MANI,... 真係:smile_39:
唔係200, 係150, 因為正常係100既, 但係我地係經過一個mami帶入去既, 所以嗰個mami會收50, 另外本身倉裡面嗰個mami又會收100, 囡囡實收400, 咁我比600, 咪係多50貼士比囡囡囉, 明唔明呀, 但係我地如果係自己wali-in入去既, 就唔駛比第一個mami d錢囉!!!!!!!!!

whwhfun CHING ..i dont remember your face....i go to choose girl together with u or not ga?:smile_41:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 12:40 AM 發表

唔係200, 係150, 因為正常係100既, 但係我地係經過一個mami帶入去既, 所以嗰個mami會收50, 另外本身倉裡面嗰個mami又會收100, 囡囡實收400, 咁我比600, 咪係多50貼士比囡囡囉, 明唔明呀, 但係我地如 ...
我果個話, 佢mame 要佢再比 100
(其實我覺得佢唔似講大話, 可能佢新, mame 昆多50)

越黎越多人番左黎

睇黎個個都意攸未盡

行開幾粒鐘,吹水吹左十版

團長,呢團一定要再開多次呀

引用:
原帖由 win50000 於 2008-6-16 12:44 AM 發表
whwhfun CHING ..i dont remember your face....i go to choose girl together with u or not ga?:smile_41:
我post 佢張相比你認吓,

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 12:48 AM 發表
越黎越多人番左黎

睇黎個個都意攸未盡

行開幾粒鐘,吹水吹左十版

團長,呢團一定要再開多次呀
sorry,我都冇乜同你玩:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 12:27 AM 發表

郎才女貌  
你咁樣我真係唔知點樣估啦, 唯有叫你無賴一号啦, :smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 12:49 AM 發表

我post 佢張相比你認纒,
快:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 12:49 AM 發表

sorry,我都冇乜同你玩:smile_13::smile_13::smile_13:
有丫......我地唱過歌喎

有雜相幾張,但冇執相software,冇得post出黎:smile_42: :smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆