上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-11-24 01:45 PM 發表 查看引用來源
我想知係咪百份之百既男人都會偷食, 同經歷過咁exciting 既 sex life, 如果話會放棄呢種癮, 係咪真係可以甩到?

佢同我講話覺得婚姻生活好悶, 好刻版, 跟住就開始尋excitments 上一樓一. 跟住就遇到呢隻野, 佢就好 ...
我好同情你既遭遇~

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-11-24 01:45 PM 發表 查看引用來源
我想知係咪百份之百既男人都會偷食, 同經歷過咁exciting 既 sex life, 如果話會放棄呢種癮, 係咪真係可以甩到?

佢同我講話覺得婚姻生活好悶, 好刻版, 跟住就開始尋excitments 上一樓一. 跟住就遇到呢隻野, 佢就好 ...
呢D男人唔好再留戀了

我都試過家外有花
但我的心情係對太太會很內疚
當其時會反而對太太還比平時好

引用:

我估計9X%的男人都曾有想偷食的慾望, 但有D可以自己壓抑住.

經歷過咁exciting 既 sex life, 真係唔易戒, 我依家都未完全戒甩

引用:

100% 生理正常男人都會偷食, 但行動到點就因人而異, 有人只可接受上NC拖吓手,攬吓腰. 亦有人只去到滿足手足之慾,或者kiss吓,上到房都唔會真正性交. 次數亦有很大差異, 可以幾個月唔去,亦可一星期五次.

除了上NC, 有已婚男人喜歡偷食良家婦女,隱瞞自己有老婆, 甚至呃無知學生,嫁着呢D就大劑, 隨時生仔無XX.

其實男人上NC唔係一定唔喜歡老婆, 有時係工作應酬,無可避免. 有時做男人真係好大壓力, 成班人上NC係非常有効的減壓方法, 做老婆亦要明白,適當地隻眼開,隻眼閉, 督爆對大家都無益處. 最重要唔係去查出佢有無去滾, 而係佢對老婆,仔女是否盡責, 包括金錢, 時間同心機等等....

同老婆做係有性有愛, 跟性工作者的刺激無什麼必然關係.

照你所講, 你老公好似前排報紙話有條友俾一樓一呃咗幾佰萬個case咁. 有D病態喎, 你試吓揾返段新聞睇睇. 至於佢係咪好男人,值得一起過下半世, 你自己應心中有數.

引用:
原帖由 1880 於 2008-11-24 01:23 AM 發表 查看引用來源

師兄:
歡迎到訪及發問,有野分享就更好  
不好意思...我是女孩子....

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-11-24 09:18 AM 發表 查看引用來源

覺你問得好可愛遮, 歡迎多D發問. 你是學生嗎?  
幾個月前....我都仲係學生0既...

師兄,段段精彩:smile_41: :smile_41:

其實唔知你地會鍾意 nc 既女仔...
而我亦愛上左一個客人,,,感覺,,,相當難受,,,(本身我已有 bf )
我一日未放得低佢,,,一日都唔會再返工,,

引用:
原帖由 1880 於 2008-7-22 12:13 PM 發表 查看引用來源

師兄:分手第一個月會很辛苦,時常想念她,但要堅持,不要再聯絡,第二個月會好些,所謂時間會沖淡一切,包括感情和傷悲:smile_39: :smile_39: :smile_39:  
真的嗎..呢幾日,,我已經好努力甘唔去諗去,,
但心仍然係好痛,....我痛到連我返公司出糧既勇氣都冇,,

咁你鍾意果個客知唔知?  定你地已開始過但分開咗?

你做NC?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆