上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-7-31 08:14 PM 發表

因為雖然佢話我係佢黎深圳對佢最好既人,
但若果囡囡吾鍾意你的話,你做到幾好都無用的,
同你一齊對你好那些可能都只是感激之情。
所以要擁有她們的肉體很容易,
靈魂...有當然好,無...真的莫強求:smile_4 ...
。。儒子可教也。。

引用:
原帖由 剛沉船的人 於 2008-7-30 09:49 PM 發表
各位師兄...可以幫幫我嗎...
我係深圳一間正骨場識o左一個洗腳妹...佢唔算係一個靚女...可以講行出街隨時可以搵一百幾十個呢d女仔...但係唔知點解覺得同佢好好傾...雖然我知道呢個係佢職業既需要...但係我又唔覺得佢 ...
好奇想問下...乜正場D 按腳囡囡可以 (識?) 做埋中式咩?? 唔係分開唔同技師的嘛?
不過CHING都幾有心, 無拎到佢電話, 都山長水遠上去搵佢.....無CALL 到鐘上去撲個空咪白行? 另外 D 服務員又會叫佢番黎咁攪笑既...

引用:
原帖由 日日新008 於 2008-7-29 10:17 PM 發表

係嘅係嘅~~~
其實星期六好只係好簡單, 晏晝同佢食咗個飯, 跟住佢要返早班(4:00pm), 為咗見多佢一陣我就call鐘做佢果日第一個客
近來幾次見面大家都開始多咗嘢傾, 有攬有錫 ...
上一次都四五百蚊, 睇黎CHING溝左個豪華大場囡囡啵......
其實如果係鐘意既, 一個星期見1,2次都無乜所謂啦, 講真, 響香港拍拖有時都係一個星期見1次, 平時收工後大家都未必會有咁多時間日日見面啦, 響香港有幾多人真係完全唔駛OT 丫.
最緊要係睇大家有無心唶, 見少D, 出黎既時候大家反而仲珍惜見面既時間

c兄加油呀
珍惜眼前人呀:')

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-7-31 08:14 PM 發表

因為雖然佢話我係佢黎深圳對佢最好既人,
但若果囡囡吾鍾意你的話,你做到幾好都無用的,
同你一齊對你好那些可能都只是感激之情。
所以要擁有她們的肉體很容易,
...有當然好,無...真的莫強求:smile_4 ...
one of KTV told me same thing .... money can buy her body.. not her 靈魂    as men is 45 years old while she is 21 years old

引用:
原帖由 剛沉船的人 於 2008-7-30 09:49 PM 發表
各位師兄...可以幫幫我嗎...
我係深圳一間正骨場識o左一個洗腳妹...佢唔算係一個靚女...可以講行出街隨時可以搵一百幾十個呢d女仔...但係唔知點解覺得同佢好好傾...雖然我知道呢個係佢職業既需要...但係我又唔覺得佢 ...
其實未開始之前,就想一吓往後日子會怎樣!

先要條你要先計算好金錢和時間,是否配合!!

如你一個月內放假果幾天才上去見她!你就最好想清楚D!

為什麼呀!你能否接受只有佢(兩份一或四份一身體)!!

我個人覺得,快樂與否就見仁見智!

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-1 12:09 AM 發表

one of KTV told me same thing .... money can buy her body.. not her 靈魂    as men is 45 years old while she is 21 years old
很認同!!在她們來說,你一句話無錢,就很快變面了!!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-7-31 09:23 PM 發表

。。儒子可教也。。
S兄你又出黎啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-1 12:09 AM 發表

有時真係睇機緣,我亦遇過物都吾要飯都吾食,
自己比埋車錢租定酒店等我收工上深圳只要見我一面的囡囡:smile_39:

引用:
原帖由 snooze! 於 2008-8-1 01:46 AM 發表

很認同!!在她們來說,你一句話無錢,就很快變面了!!
人同此心...無錢...師兄都會變臉的:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆