上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.3k

:098: :071: :098:

附件

開始日期:18.07.2010,開倉成本:+30注
目標 :+1,000注

01-10場 : +0.68注 (18-23日)
11-20場 : -2.1注 (23-24日)

21-30場 : +7.7注 (24-26日)
31-40場 : +4.2注 (26-28日)

41-50場 : +4.63注 (28-30日) Round~5 record page.20~298#
51-60場 : +0.365注 (30-31日) Round~6 record page.23~331#
61-70場 : +7.26注 (31-04日) Round~7 record page.32~472#
71-80場 : +4.41注 (04-05日) Round~8 record page.34~497#
81-90場 : -1.14注 (05-07日) Round~9 record page.43~637#
90-00場 : +4.97注 (07-08日) Round~10 record page.44~652#   

引用:
原帖由 2料王 於 5/8/2010 12:52 發表 查看引用來源

大家好 :027:
:092: ANDY ~ 睇嚟 你信心返左嚟了 GOOD!!!
始終正規聯賽先係強項:036:

呢幾日得閒先至上黎WALK吓:096:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-5 01:02 PM 發表 查看引用來源

始終正規聯賽先係強項:036:

呢幾日得閒先至上黎WALK吓:096:
呵呵 ~~~ 有強項咁最好啦 唔好學我咁『濫』 :096:

引用:
原帖由 2料王 於 5/8/2010 13:05 發表 查看引用來源

呵呵 ~~~ 有強項咁最好啦 唔好學我咁『濫』 :096:
of course:071: :071:

其實我玩果d好多時都同你一樣,所以唔駛睇都估到你會買咩:122:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-5 01:07 PM 發表 查看引用來源

of course:071: :071:

其實我玩果d好多時都同你一樣,所以唔駛睇都估到你會買咩:122:
係播 新馬季就開鑼 :041: 有冇興趣一齊玩下 ...... 有就留隻字比我

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-5 03:00 PM 發表 查看引用來源

係播 新馬季就開鑼 :041: 有冇興趣一齊玩下 ...... 有就留隻字比我
預埋我~~:cool::cool:

社長~ 你好!!!
先來支持一下

P.S.還有9天又到新一季英超~ 好緊張~ HAHA

引用:
原帖由 jimso01 於 2010-8-5 03:03 PM 發表 查看引用來源
社長~ 你好!!!
先來支持一下

P.S.還有9天又到新一季英超~ 好緊張~ HAHA
對我嚟講 都係多左一種投注工具姐 冇咩值得緊張 :041:
新一個馬季 比較感興趣多d :131:

回覆 669# 2料王 的帖子

對~ 有道理~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆