上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 01:02 PM 發表

賭馬難捉摸,但運氣呢樣野就更難捉摸,好運既時候,影相都影嬴,唔好運既時候下下影相第4...:032:
呢啲經驗我最多!:025: 幾乎想死:029: !第2個應該係【危險】:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-2 01:03 PM 發表

我覺得佢真係好寫得,見解獨到!但我過來呢度幾個月,都唔見佢寫,係呢排先見佢寫!:097:
各人有各人睇馬既觀點與角度,集思廣益係最好,而且可能因為睇到其他人既觀點,引起大家福至心靈,選馬又可能會唔同左...:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-2 01:05 PM 發表

呢啲經驗我最多!:025: 幾乎想死:029: !第2個應該係【危險】:096:
其實呢d經驗人人都有...最緊要知道係真輸假嬴...:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 01:09 PM 發表

其實呢d經驗人人都有...最緊要知道係真輸定假嬴...:025:
我地鍾意寫野既人,主觀最重要,唔係欠缺個人風格,同抄人貼士無分別,我只係覺得輸贏係其次,最緊要係自已有無做功課!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-2 01:19 PM 發表

我地鍾意寫野既人,主觀最重要,唔係欠缺個人風格,同抄人貼士無分別,我只係覺得輸贏係其次,最緊要係自已有無做功課!
岩聽,但要有主觀角度,又要理性客觀分析,呢樣先係最難,而且人係有情緒,好易被情緒影響選馬心態.:028:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 01:23 PM 發表

岩聽,但要有主?
所以你地揀左既馬,我完全唔刨、劃左去唔想影晌自已,中唔中得應就要大家一齊努力,我覺得幾過癮,有啲馬有時真係諗唔到,我地遲早都會中條三重彩,因為呢個係大家既心願!:131:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-2 01:30 PM 發表

所以你地揀左既馬,我完全唔刨、劃左去唔想影晌自已,中唔中得應就要大家一齊努力,我覺得幾過癮,有啲馬有時真係諗唔到,我地遲早都會中條三重彩,因為呢個係大家既心願!:131:
岩....我相信我地一定會有呢一日,其實星期三我地都選到頭3名範圍.只係去到2選1或3選1既時間就好多事捉錯用神..:041:

6月3日 賽前老點你
   睇番明天排位,先發現自己在賽後老點你既馬後炮內,有3隻馬明天都有出賽,呢3隻馬係 第2場 8上海之友,第4場 9出騏制勝,第6場 13勁速猛將,我唔再講番呢3隻馬上次點跑,但呢3隻會唔會又好似我上一次賽後老點你提供個隻旅英名駒咁,又有交代呢.(雖然跑第3,但在我黎講算係唔錯,只係我覺得韋達騎得唔夠狠)而呢3隻馬我當然會追買啦,既然上次我睇到呢3隻馬輸既因素,我冇理由唔追買,只係佢地表現會唔會好似我預期咁呢,就好難講,希望佢地用我期望既跑法啦.3隻之中我最怕隻13勁速猛將,因為吳房d馬好有耐性,明明睇到佢好,但可以等足一季都冇乜表現(可能我睇錯,就當我睇錯),但追馬賭就要長期作戰...祝自己好運..:023:
  至於明天賽事我就睇到有2隻馬可以留意,1隻係第10場 1
青蝠王,1隻係第11場 14成功皇.
  先講青蝠王,呢隻馬今季表現唔算好,但場場近,主要原因可能係上季嬴左2場後,今季評分偏高,在1班對住d比較強既對手,次次得個近字,今次休息左3個月出賽,最好既地方係呢隻馬做足功夫,而隻馬又忠心,加埋今場竟然用鄭雨滇 ,我覺得所有野都係為左一個原因,就係想減小小磅作最後一擊,睇番呢場馬既對手,除左隻 10風雲遊子唔g佢咩料外,其他對手唔係退化中,就係今季表現一般既馬,就算好似 5創惑,8陽光,9聲威旺,12金同德,呢d今季表現好既馬都係加左分升上黎,而青蝠王就停留係1班尾2班頭等佢地上黎挑戰,我覺得青蝠王絕對有力一戰, 又唔會成為熱門,值得一搏 W/P.
  至於隻 成功皇睇好佢既原因仲簡單,如果隻馬唔係傷過,狀態又難操起,根本唔係3班馬,2班都有得跑(我個人主觀覺得隻馬值2班),而且呢隻馬一有狀態,可以維持一段時間,上次佢雖然嬴既係常山鎮寶,但佢係要負 127磅,讓常山鎮寶11磅,而且嬴來輕鬆有餘,今次急急再出,睇黎係想見隻馬有態而盡用,而且呢場又有好多馬要讓佢磅(今場佢只負108磅),又係一定唔會成為熱門,值得一搏 W/P.

順便再講下時房既馬,明天時房出馬陣容都幾似樣,其中第3場 3金獅勇將,第8場 1爪皇凌雨,第9場 3全德勝 呢3隻係我認為明天時房應該最有表現既馬,爪皇凌雨 點好就唔駛我講大家都g,其他2隻馬就可以提下, 金獅勇將 同場有韋達騎 包裝大師,跟手韋達就騎 全德勝,你估表現會係點呢?我就好想睇下啦...:096:

師兄老點出料 , 當然第一時間偷睇啦 :071:
我成晚無瞓 , 今日得番半條人命:028:
去揾周公攞馬料先 , 今晚至度馬:035:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆