上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 sah_4 於 2006-9-21 11:58 PM 發表
我可唔可以add你ga.....:007::007::007:
沒問題,不過小弟只會在家先會開msn,所以不會時常都開著的!:005:

引用:
原帖由 怨婦 於 2006-9-22 12:03 AM 發表
星期六你大概會幾點出post ga??
我唔想再miss啦:006::006:

雖然上次都執到2場西甲..............:cool:

真係好多謝你~~~
miss左不緊要,總會有一天小弟的心水推介能幫到巴打係落注前有個參考,小弟暫時會在星期六晚上8-9點到就會推介心水比巴打參考,希望幫到巴打啦!:005:

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-22 12:17 AM 發表
明白,小注,甘聽日多蒙特有冇得輸呀?<平手>
多蒙特是德甲,小弟都沒跟開喔,小弟跟開是歐聯,英超,西甲,法甲,意乙和德乙,不過可以盡量簡單講下巴打想知的球隊,因為小弟都跟過2年德甲,巴打所說的球隊只有一個值得支持既理由,如果你覺得佢既對手係強過自己,咁佢贏既機會好大,因為呢隊波係好怪,明符其實係遇強越強,鬥志好時枉枉都會有唔錯表現,當佢對住低級球隊枉枉睇唔起人既時候就咁就出事,周時都見到,當好多人認為佢贏緊,枉枉都唔會見左人,加上呢隊波唔駛睇賽績,唔駛睇主客場,所以小弟唔知點答巴打,因為小弟都冇跟德甲有2年了!:005:

你係咪只會星期六/日才推呢 ?
因為呢兩日有意甲/乙賽事.........
今個星期六剛考在家, 希望見識下先 ~~~

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 12:28 AM 發表

多蒙特是德甲,小弟都沒跟開喔,小弟跟開是歐聯,英超,西甲,法甲,意乙和德乙,不過可以盡量簡單講下巴打想知的球隊,因為小弟都跟過2年德甲,巴打所說的球隊只有一個值得支持既理由,如果你覺得佢既對手 ...
收到,又係海鮮垃圾!~!:angry:

Thx..西野兄:024:

引用:
原帖由 zero1234567 於 2006-9-22 12:32 AM 發表
你係咪只會星期六/日才推呢 ?
因為呢兩日有意甲/乙賽事.........
今個星期六剛考在家, 希望見識下先 ~~~
不一定,只要有小弟跟開的都會介紹下心水推介,小弟沒跟開意甲的,意乙小弟早2天都推介了3場給巴打們參考!:005:

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-22 12:33 AM 發表

收到,又係海鮮垃圾!~!:angry:

Thx..西野兄:024:
客氣說話唔駛咁多,小弟都是講知道的事和小小意見,一起分享研究就好了!:005:

是不是馬會開的第2場?,其實呢場睇落去唔怪,好正常,2隊都係海軍水兵,馬會開得呢場只係怕主隊贏左所以開個讓球主客和出來比人覺得呢場要讓到一球寧買下盤,而分散D飛,從中得益,小弟仲嫌佢個主勝好好分添,1.85仲有大把水位,暫時我係睇到咁多野,仲有好多資料未睇完,睇下小弟聽日有咩睇到再同巴打分享研究吧!:005:

咦 西兄星期六8-9點俾心水
我要跟既話咪要伸請網上投注
會唔會趕唔切伸請.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆