上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.7k

引用:
原帖由 youhateme 於 2017-3-24 02:11 AM 發表 查看引用來源
你英文咁好,是否讀英文系的?
唔係
而且我英文亦唔算好。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 09:24 AM 發表 查看引用來源
Phil攬住我仲震緊既身體,再抱起我放我落床。
因為當時係夏天,露台其實幾熱,激烈過後我已經成身汗,Phil幫我撥好頭髮,摸住我塊面。
佢話無condom之下,感覺比尋晚好好多,頭先我連續高潮時感覺到我一路夾住弟弟 ...
睇咗咁耐,都係覺得phil好好嘢,佢真係控制到唔內射而抽出嚟再射落你對波度

隔住個mon都feel到你high到驚人哋會報警

續咗辣媽人妻後妳係寫文令人代入去幻想既一個

好嘢支持繼續

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 09:24 AM 發表 查看引用來源
Phil攬住我仲震緊既身體,再抱起我放我落床。
因為當時係夏天,露台其實幾熱,激烈過後我已經成身汗,Phil幫我撥好頭髮,摸住我塊面。
佢話無condom之下,感覺比尋晚好好多,頭先我連續高潮時感覺到我一路夾住弟弟 ...
好似好刺激咁,btw 佢下面大約有幾長?

其實太大唔一定真係好,當然我唔係話唔好啦。我真係每次都有漲痛既感覺,而佢亦會因為我相對地窄,加上佢怕整親我,所以一路都要就住,但無可否認,係有好充實既感覺。不過全程張開口嗌之下,做完後口都乾晒。
同Phil一齊有10日,咁當然做既唔止依兩次,但我諗住只會在寫多兩次,如果次次都詳細寫就真係寫到出書啦。
同Phil係香港我會帶佢過一d較平民既地方,一方面對佢黎講係新體驗,另一方面,依種至係我既生活。
佢有提出過兩次資助我既生活,我知道佢係出於善意,唔係因為我同佢做過;經過我兩次既回應都係怒目而視之後,佢就唔敢再提。
佢又會話送衫呀手袋呀個d(我又唔係甘比),都比我拒絕左。個d平時我跟本唔會著唔會用,要黎做咩?我唯一有試過既係高踭鞋,唔使高度距離咁遠呀麻,但我著完行都行唔到,所以都係算啦。
有一日要返佢公司做埋最後既手尾,因為要退租啦。之前已經執好晒,所以半日就搞掂d手尾。
佢走埋黎攬住我想錫,當日我著住一條連身背心裙,佢隻手摸到我胸前。
我:唔準呀,don't even think about it.
佢想係office......我笑住推開佢隻手,佢知道比我識穿左,又係度笑。
忽然佢電話響,係Alice打黎喎。
好坦白講,經過我自己諗清楚左之後,聽見係Alice打黎,我完全無唔開心既感覺,仲忽然有d。。。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 11:01 AM 發表 查看引用來源
其實太大唔一定真係好,當然我唔係話唔好啦。我真係每次都有漲痛既感覺,而佢亦會因為我相對地窄,加上佢怕整親我,所以一路都要就住,但無可否認,係有好充實既感覺。不過全程張開口嗌之下,做完後口都乾晒。
同Ph ...
有啲想一下子了斷嘅感覺?

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2017-3-24 11:11 AM 發表 查看引用來源

有啲想一下子了斷嘅感覺?
NO...

有D想係ALICE打黎時,一路講電話,一路同PHI發生關係=0=

你d文好好睇,每次都會硬晒

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 11:01 AM 發表 查看引用來源
同Ph ...
放開既feel?
咁你晚晚係佢到過夜呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆