上一頁下一頁
發新話題

請版主關post,唔該

收藏  |  訂閱
1.2k  28.3k

師姊, 你小心, 有人又想呃蝦條

唔好咁快投入另一段感情, 除非你只想搵SP/SL

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 07:46 PM 發表 查看引用來源

哎……人生就係咁,明明知道係錯,係無結果,但偏偏就係控制唔到自己。

你依家仲有無同佢一齊??

妳可以做得到,唔再受佢影響,知道錯,可以改變到,妳得架:smile_38:
只要妳想:smile_38:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-29 07:53 PM 發表 查看引用來源
妳可以做得到,唔再受佢影響,知道錯,可以改變到,妳得架:smile_38:
只要妳想:smile_38:
我會去改變自己,我唔會再愛佢。

引用:
原帖由 master_slave 於 2014-11-29 07:52 PM 發表 查看引用來源
師姊, 你小心, 有人又想呃蝦條

唔好咁快投入另一段感情, 除非你只想搵SP/SL
我自問唔識得玩sp/sl,而且亦都唔需要,放心,我會小心,thank you

引用:
原帖由 愛你又如何 於 29/11/2014 19:54 發表 查看引用來源

好 堅強既女孩 :smile_34:

引用:
原帖由 scottalex 於 2014-11-29 07:50 PM 發表 查看引用來源

難怪,我冇上堂嘛,太多人幫襯

咁你依家開始就好乖乖地上堂啦。

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 07:54 PM 發表 查看引用來源

妳想要的係愛妳的人,又係妳愛的人。

咁好明顯,佢係唔愛妳啦。

即係佢唔係妳想要的人:smile_38:

妳明白呢一點,咁就唔好拖:smile_44:

痛兩三日,好過俾佢係咁拖住,浪費妳好多時間:smile_44:

感覺已經解決到
時間係最好既療傷藥
過多一排 好快冇事

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-29 07:52 PM 發表 查看引用來源
同佢講分手啦,唔再見面啦,朋友都唔做啦。

跟住刪除佢的電話和一切可以聯絡到佢的方法。

:smile_38:
刪晒啦,咩都無留啦,同佢嘅所有信息都無晒啦。

唔想留,唔想自己又心思思去睇,一睇又痛T_T

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 07:56 PM 發表 查看引用來源

咁你依家開始就好乖乖地上堂啦。

乖乖地上堂可以,但我唔聽書嫁。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆