上一頁下一頁
發新話題

新手小妹,我..和我的制服哥哥~黑絲相#965, 新文#925

收藏  |  訂閱
1.0k  206.6k

支持妹妹

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-29 07:34 PM 發表 查看引用來源
唔好意思吖咁多位。
到你地等到頸長,係小妹既錯。:smile_o03: :smile_o03:
張相就係純粹同大家分享我唔見佐既呢幾日近況:smile_o05:
佢地俾說話你聽嗰D唔洗理嫁:smile_o07:你估人人個個都得閒上黎嫁咩

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-29 06:57 PM 發表 查看引用來源
找數先,希望大家過完開心聖誕再有淫賤除夕

條蛇腰:smile_o06::smile_o06:我頂唔順喇我要推爆你:smile_o02::smile_o02:

激死人喇:smile_o08: :smile_o08:

本身哥哥話今晚帶我去玩。人地特登化晒粧乖乖咁係屋企等佢來接我。
點知佢要突然要番工,行唔開:smile_o03:
今日比人放佐兩次飛機,點解可以咁黑仔。唔制吖
而且本身心理同“生理”都準備好晒。而家自己一個係屋企都唔知可以做咩好。化晒靚粧,都唔知為咩

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2013-12-29 11:34 PM 發表 查看引用來源
條蛇腰:smile_o06::smile_o06:我頂唔順喇我要推爆你:smile_o02::smile_o02:
等你推爆.....我....個post:smile_47:

又係靚靚鎖骨
想引死人咩

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-29 11:51 PM 發表 查看引用來源
激死人喇:smile_o08: :smile_o08:

本身哥哥話今晚帶我去玩。人地特登化晒粧乖乖咁係屋企等佢來接我。
點知佢要幫人番工,行唔開:smile_o03:
今日比人放佐兩次飛機,點解可以咁黑仔。唔制吖
而且本身 ...
腳仔呀:smile_o05::smile_o05::smile_o05:處男刺身啱唔啱??24小時候命:smile_o06::smile_o06:
對腳仔真係不得了:smile_o03::smile_o03:即刻硬哂。....

絲襪美腿

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2013-12-29 11:57 PM 發表 查看引用來源
腳仔呀:smile_o05::smile_o05::smile_o05:處男刺身啱唔啱??24小時候命:smile_o06::smile_o06:
對腳仔真係不得了:smile_o03::smile_o03:即刻硬哂。....
邊到硬:smile_o05:。我唔明:smile_o06:

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-30 12:04 AM 發表 查看引用來源
邊到硬:smile_o05:。我唔明:smile_o06:
未硬啵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆