上一頁下一頁
發新話題

人地老公* (真人真事)

收藏  |  訂閱
959  441.6k

熱戀中的小女孩
最幸福
引用:
原帖由 秦小小 於 2012-11-25 12:17 AM 發表 查看引用來源

掛住;)

樓主好叻吖,可以令一個男人咁迷戀你身體,好叻吖。

點解你可以咁輕易令男人對你想入非非咁叻嘅?

我超掛住妳呀

樓主你唔係賤格就叫閪癢,有家室的男人你都要攪,你個n先生都唔係好男人,有老婆有個女到出去搵小三,你同做雞有咩分別,只好話你們狗男女,賤閪……

引用:
原帖由 fineok 於 2012-11-25 02:03 AM 發表 查看引用來源
樓主好叻吖,可以令一個男人咁迷戀你身體,好叻吖。

點解你可以咁輕易令男人對你想入非非咁叻嘅?

屌你喇 乜撚野呀 就算我地唔搞野n先生都係一樣咁愛我

引用:
原帖由 Garto 於 2012-11-25 12:22 AM 發表 查看引用來源
熱戀中的小女孩
最幸福

好幸福:)

引用:
原帖由 白羊仔 於 2012-11-25 03:51 PM 發表 查看引用來源
樓主你唔係賤格就叫閪癢,有家室的男人你都要攪,你個n先生都唔係好男人,有老婆有個女到出去搵小三,你同做雞有咩分別,只好話你們狗男女,賤閪……

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mob ...
死戇尻仔 關你撚事咩 唔鍾意咪咪撚睇  
雞你老味咩 你條撚樣 你係男人既都要羨慕n先生 係女人就更加要學下我點留住一個男人既心
就算我同n先生唔搞野 佢一樣會咁愛我

你打出來就預佐俾人睇,我唔睇完點知道你賤個隻雞,做女人做到可以留住個男人,你唔係覺得自己好巴閉呀?你係一隻又閪癢又賤格雞都不如的臭女人,俾個有婦之夫玩到閪都臭埋,閪都長闊

各位我好開心呀 我買到心頭好 買左隻鑽石介指比自己<3<3<3 接近完美呀

引用:
原帖由 秦小小 於 2012-11-25 10:06 PM 發表 查看引用來源
各位我好開心呀 我買到心頭好 買左隻鑽石介指比自己
D color , IF?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆