上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  985.6k

引用:
原帖由 spamna 於 2011-4-27 11:14 AM 發表 查看引用來源
許雅姿人生實在太慘痛啦,被人蹂躪幾次,一個女人有病在加輪大米添…終要玩埋自殺..天呀…天理何在哎…真Y一公升眼淚..嗚嗚...發哥…筆下留人哎…:smile_o03:。  
已經『筆下留人』了!
我知有些讀者不太接受許雅姿老師被輪姦的情節,我要說的是,這只是她在故事裏的『不幸命運』!
我寫她的故事時,會不停的聽著『隱形的翅膀』這首歌,聽著聽著,有時也會為她的『善良』卻有這樣的『命運』而落淚!上天似乎『離棄』了她!:')

http://www.youtube.com/watch?v=VQXEMwwVDTc&feature=related

引用:
原帖由 z86864014 於 2011-4-27 01:58 PM 發表 查看引用來源
我又返嚟睇發哥D作
多謝支持!

引用:
原帖由 傻仔毛 於 2011-4-27 02:42 PM 發表 查看引用來源
太精彩了吧

睇返 原來你d圖 係上網搵 真係太勁:smile_27:

其實金發哥 不如出書 再請模特兒

跟住.....:smile_30:

又可以比大眾睇你敢好睇既文章 又滿足你敢淫既性格:smile_30:
這個提議‥‥‥

引用:
原帖由 handsome_7675 於 2011-4-27 03:54 PM 發表 查看引用來源
nice very exciting!!!
多謝!‥‥‥

引用:
原帖由 kwoi 於 2011-4-27 04:37 PM 發表 查看引用來源
凌好慘呀,佢姐姐應該幫到佢!:smile_13:

旺真係爽,但兩姊妹會再出現嗎?:smile_41:
唔通第一次係發哥面前出現個半邊人係變型蟲?追住佢個隻先係真野?

MISS許......應該開始受影響而主動搵男人/男生吧~:smile_4 ...
日本兩姊妹不會再出現了!
許老師真的很慘!

引用:
原帖由 ws013579 於 2011-4-27 04:54 PM 發表 查看引用來源

睇得多發哥文,要諗多先得,哈哈,支持新一篇文

多謝支持!

引用:
原帖由 elampersian 於 2011-4-27 10:36 PM 發表 查看引用來源
忽發奇想,許雅姿係咪後備種魔人選

俾人種魔後,會唔會令身體出現變化,個肌肉萎縮症會自動好番

始終佢係好人,希望會有happy ending啦

支持發哥
不是奇想,從故事的推理,『魔種』有保護『母體』的能力!

引用:
原帖由 Willigis 於 2011-4-28 05:45 AM 發表 查看引用來源
Mr Lau,
you replied me before,
Miss Hui is a hidden line,
will you really finish her life and end her suffering so soon?

I guess you wont.

Anyway,
best wishes to you and your article.
下集給你答案!

引用:
原帖由 tim721721 於 2011-4-28 01:59 PM 發表 查看引用來源
我好中意個日本兩姊妹
希望佢地仲有出場的機會
另外,每次見到Miss許被人強姦完後,都覺得好慘:')
睇到果部分無哂成人小說feel
日本兩姊妹返咗日本喇,唔返嚟喇!:')

請恕在下無禮,發哥o既圖,好多女我都o係av見過,例如天海翼
仲差d j到精盡人亡:smile_o05:
見返呢d圖,配上另一個虛構人物,又另有一番味道:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆