上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.8k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-22 02:51 PM 發表 查看引用來源

佢要想出一個......進可攻........退可守......既方法.........收拾太陽油.........而又破壞唔到翩翩君子既型像.........
你太明白我了,對著好的女仔...真有點朿手呀!
下次出佂千萬別裝得太君子....起碼對方心理會有準備,現在卡住了.

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-22 02:47 PM 發表 查看引用來源

你的太陽油呢:smile_15:
佢仲未入到. so 落淚了

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-22 02:51 PM 發表 查看引用來源

佢要想出一個......進可攻........退可守......既方法.........收拾太陽油.........而又破壞唔到翩翩君子既型像.........
其實扮醉就最好

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-22 02:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈, 呢d我明白的, 你問我現在信佢幾多成? 一兩成吧, 呢一刻我又不會太認真

其實我算沉嗎? 如果只想達到目標及做個朋友叫不叫沉?
節外生枝開朵花啫

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 02:52 PM 發表 查看引用來源
我從不喜去嫖就是這原因,
你下次約她外出逛街食飯...再多點交流,應該很快立功的.
正是, 我已跟他說等他回來, 我帶他去玩玩...又係那招...去長隆玩, 長隆我已帶了不知幾多個去過, 攪到好似導遊咁

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-22 02:42 PM 發表 查看引用來源

我有野煩你又吾知姐.... :smile_39:
咁大家都係凡人麻....但身邊有個愛人支持自己,條路都好行D

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-22 02:56 PM 發表 查看引用來源

你煩緊點食關妹.......
我煩緊搬屋呀, 呢排好忙冇時間去搵, 辛苦了我女人 :smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 02:57 PM 發表
你太明白我了,對著好的女仔...真有點朿手呀!
下次出佂千萬別裝得太君子....起碼對方心理會有準備,現在卡住了.
其實.....將個模式轉一轉........會唔會好D????

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 02:59 PM 發表 查看引用來源
節外生枝開朵花啫
都係果句, 夏天RJ搵朵花 :smile_34:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-22 03:02 PM 發表 查看引用來源

正是, 我已跟他說等他回來, 我帶他去玩玩...又係那招...去長隆玩, 長隆我已帶了不知幾多個去過, 攪到好似導遊咁
幾時攪個長隆進補團?  她答應左我去....但可能會冇事發生架.....因為君子招牌仍然在高掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆