上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第三版]

收藏  |  訂閱
1.5k  37.9k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-3 19:26 發表 查看引用來源

大奶奶已有人了! 或者想做下TCL兄既八姑娘 ,識咸同收錢……呵呵
大奶奶真是有人了:'),二奶奶不理我...:')...只有找別的奶奶了:smile_35:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-3 07:20 PM 發表 查看引用來源
熱撚死既日子,終於放工返屋企 !
推一推先!
放工咁快返到屋企~你就好啦:smile_o06:

放工  ... 推一推  :smile_35:

引用:
原帖由 明動 於 2009-8-3 07:22 PM 發表 查看引用來源
各位ching 呢幾日玩得好高興咁喎 :smile_o12:
係呀...我覺得三日三夜都好開心喎:smile_40: .....就係返來先覺攰:smile_27: .....今日成朝都合眼瞓:smile_13: !!!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-3 08:13 PM 發表 查看引用來源

係呀...我覺得三日三夜都好開心喎:smile_40: .....就係返來先覺攰:smile_27: .....今日成朝都合眼瞓:smile_13: !!!
辛苦曬!!!!!!!!

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-3 07:39 PM 發表 查看引用來源

放工咁快返到屋企~你就好啦:smile_o06:
乜你未放工咩????:smile_41:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-3 08:13 PM 發表 查看引用來源

消耗過度咁喎
要唔要休戰一頭半個月休息下呀 :smile_o01:

睇完戲回家一推

引用:
原帖由 明動 於 2009-8-3 08:29 PM 發表 查看引用來源

消耗過度咁喎
要唔要休戰一頭半個月休息下呀 :smile_o01:
佢甘開心
休兩日就得啦:smile_30:

引用:
原帖由 明動 於 2009-8-3 08:29 PM 發表 查看引用來源

消耗過度咁喎......要唔要休戰一頭半個月休息下呀 :smile_o01:
半個月休息就一定:smile_42: .....唔知幾時開始o者呀:smile_44: .....又或者睇下細佬幾時忍唔住囉:smile_47: ....!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆