上一頁下一頁
發新話題

八月黑洞週末狂歡夜8月1,8,15,22,29

收藏  |  訂閱
1.3k  32.3k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-3 06:12 PM 發表

近中秋果幾團都係搓月餅,夠膽就黎啦:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
搓月餅甘能过引呀~~~:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 Hibachy 於 2009-8-3 09:03 PM 發表
馬哥, 今個星期有幾人join呀?

ken 兄 去唔去呀 ????????????
我個團我自己都唔知幾多人架,次次都係到時D人自己上晒黎,真係暈

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-8-3 09:12 PM 發表

搓月餅甘能过引呀~~~:smile_03::smile_03::smile_03:
夠姜你又黎啦,我唔伯你架

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-3 09:19 PM 發表 查看引用來源

我個團我自己都唔知幾多人架,次次都係到時D人自己上晒黎,真係暈
原來咁多團友同我一樣鍾意玩即興嫁 :smile_30:

引用:
原帖由 Hibachy 於 2009-8-3 09:35 PM 發表

原來咁多團友同我一樣鍾意玩即興嫁 :smile_30:
好難預人,有時又轉唔到房,搞到唔夠位座,搞到成間房企鵝

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-3 09:43 PM 發表 查看引用來源

好難預人,有時又轉唔到房,搞到唔夠位座,搞到成間房企鵝
好在唔係講我,次次我都一早同你講架

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-8-3 11:21 PM 發表

好在唔係講我,次次我都一早同你講架
無話你呀,團友幾時黎都無問題,係怕人多大家玩得唔開心姐~~~

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-3 11:26 PM 發表 查看引用來源

無話你呀,團友幾時黎都無問題,係怕人多大家玩得唔開心姐~~~
人多應該開心至係架,點會唔開心呀,如果我睇到你猜輸要食3個大月餅我仲開心:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-3 11:31 PM 發表

人多應該開心至係架,點會唔開心呀,如果我睇到你猜輸要食3個大月餅我仲開心:smile_o13: :smile_o13:
太多人都好煩,我試過開八間房,成晚走來走去,真係想死

:smile_38: 我又來啦!推一大推先!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆