上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.2k

引用:
原帖由 ArKit22 於 2009-7-26 01:06 發表 查看引用來源

我都好期待你既cake KA -0-:smile_o10:
-0-<--你用呢個既:smile_o01:

引用:
原帖由 ArKit22 於 2009-7-26 01:02 AM 發表 查看引用來源

仲係唔明-.-..我的普通話...普通到不得了-.-:smile_o16:
廣東話係(d~d~)呀,細路仔的稱呼:smile_38:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 01:08 AM 發表 查看引用來源

-0-
-0-  大聲講出黎既意思

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 01:03 AM 發表 查看引用來源

好野~~杰杰baby萬歲:smile_o13:
即刻變左baby:smile_03:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 01:09 AM 發表 查看引用來源

廣東話係(d~d~)呀,細路仔的稱呼:smile_38:
我真係咁細咩-.-..

30S 之耐唔比人出2次POST-.-..SO SAD:smile_o06:

引用:
原帖由 ArKit22 於 2009-7-26 01:09 發表 查看引用來源

-0-  大聲講出黎既意思
woo~少睇呢d:smile_o11:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 12:57 AM 發表 查看引用來源

我食左半年喇, 都冇咩用咁:smile_o03:
都係萬0有得賣個d...
不過人甲人緣, 藥都係嫁, 我之前都幾過兩隻無用, 我之前以為我個朋友我SELL我野, 同佢無CONTACT, 試左兩隻無用後, 我就搵返佢, 感我就試, 係WORK, 不過有心理準備, 係會瘦, 但係佢後遺症係一定有呢,

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 01:02 AM 發表 查看引用來源

下次整mango, 有人落左order喇:smile_o11:
見到忙果特價先,下次叫埋我去買材料,我都想試下整一次芝士餅:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 01:09 發表 查看引用來源

你升格做我honey喇
我仲有好多baby架:smile_o13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 01:09 AM 發表 查看引用來源

愈黎愈細:smile_o14: .......Kitkitbaby?:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆