上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  33.0k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-19 11:16 PM 發表 查看引用來源

利利說你都是一個幾得意的人呀 相公
妳們說我甚麼?快招供 ......... :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-19 11:18 PM 發表 查看引用來源

相公.利利住得好遠的.可能五分鐘唔到的/你咁講呀
妳細看 650# ~ :smile_40:

妳說她暈了...................:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-19 11:19 PM 發表 查看引用來源

請不要擅改相公墨寶 ~ :smile_40:
我邊有改先.我只是幫你寫你的心中意呀:smile_13:

蓉兒喝了甚麼好茶?:smile_41:
嘿:smile_30: 其實是吃了韓國石頭窩飯.重喝了參雞湯.真是暖胃又滋補呀 回家就來杯玄

米茶.一身溫暖

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-19 11:20 PM 發表 查看引用來源

這個呀.......:smile_14: 是了相公/kwai fong,新都會廣場有日本的食品展.日本蟹你喜歡吃嗎.100元兩小只.我看了心大心細呀:smile_13:
這個甚麼?不要扭扭擰擰,快讓相公抱抱鍚鍚 ~ :smile_22:

喜歡,只要是蓉兒給相公的,甚麼也喜歡 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-19 11:21 PM 發表 查看引用來源

妳們說我甚麼?快招供 ......... :smile_38: :smile_38:
請問相公在星期六的下午,有無打噴呀,我們說你,,,,,,人又高,,,,,人又惡.........重幾會恰人呀.這些呢:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-19 11:23 PM 發表 查看引用來源

妳細看 650# ~ :smile_40:

妳說她暈了...................:smile_30:
相公你又亂來字
利利女俠睡醒了
你個相公重笑她
她會一錫你塊面:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-19 11:25 PM 發表 查看引用來源

這個甚麼?不要扭扭擰擰,快讓相公抱抱鍚鍚 ~ :smile_22:
來吧:smile_30: 我來了

喜歡,只要是蓉兒給相公的,甚麼也喜歡 ~
我都是會弄熱才會比你吃 .雖是可冷吃.都是信唔過:smile_39: .凍冰冰怕你胃痛呀:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-19 11:27 PM 發表 查看引用來源

相公你又亂來字
利利女俠睡醒了
你個相公重笑她
她會一錫你塊面:smile_30: :smile_30: :smile_30:
妳自己看看 ~ :smile_40:
引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-19 11:11 PM 發表 查看引用來源

利利.你睡到晚上才暈呀,今晚睡得著嗎

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-19 11:37 PM 發表 查看引用來源

妳自己看看 ~ :smile_40:
我唔係打錯字呀.我去看看先唔好意思呀.相公.我真係唔知自已打錯字呀.重以為你作弄我呀,sorry呀.相公.真係醜怪死了:smile_30: :smile_30: 無面見人呀:smile_24:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-19 11:23 PM 發表 查看引用來源

我邊有改先.我只是幫你寫你的心中意呀:smile_13:

嘿:smile_30: 其實是吃了韓國石頭窩飯.重喝了參雞湯.真是暖胃又滋補呀 回家就來杯玄

米茶.一身溫暖
相公心中意不是鍚面龐 ~ :smile_39:

甚麼是玄米茶?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆