上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.6k

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-7-8 01:57 AM 發表

果日好似係你開心D喎,人地紅牌你都成晚籃住唔放...... 天后都唔係我柸茶
大踢爆~~~

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-7-8 01:46 AM 發表 查看引用來源
又唔好咁講,每位師兄都各有個人之處,你一定收埋咗D"個人長處":smile_47:
竟然有O的咁既事 ......單睇身型手腳我都冇你咁高咁長啦 !!:smile_46:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 01:50 AM 發表 查看引用來源

俾個BIT黎先..
就E個but啦

http://www.youtube.com/watch?v=nKMfdeqThIU&feature=related

MC JIN Vs 尹光

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 02:00 AM 發表 查看引用來源

大踢爆~~~
係我,咁點呀!!!:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 02:00 AM 發表 查看引用來源

大踢爆~~~
eatable 啦!

如果真是紅牌咪轉比壽星公,反正佢果日多多益善,又带唔到咁多走!不過你既然 mark 咗,2 張毛主席就冇得走啦!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-8 02:04 AM 發表 查看引用來源
eatable 啦!

如果真是紅牌咪轉比壽星公,反正佢果日多多益善,又带唔到咁多走!不過你既然 mark 咗,2 張毛主席就冇得走啦!
既然幫CP~WIN 兄你MARK了....2張毛主席又要俾.....起碼到大搜身:smile_53: 搜返2條毛出來啦 !!!  :smile_30:
唔好浪費R兄一番心機嘛...呵呵:smile_46:  ....不過...眼見呢個囡都係幾好玩...其他親密野我就唔知啦:smile_04:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-8 02:08 AM 發表 查看引用來源

既然幫CP~WIN 兄你MARK了....2張毛主席又要俾.....起碼到大搜身:smile_53: 搜返2條毛出來啦 !!!  :smile_30:
唔好浪費R兄一番心機嘛...呵呵:smile_46:  ....不過...眼見呢個囡都係幾好玩...其他親密野我就唔知 ...
佢真係幾玩得既.....

引用:
原帖由 robbenpan 於 8/7/2009 02:02 AM 發表 查看引用來源

係我,咁點呀!!!:smile_o12: :smile_o12:
咁你唔好話 - "我o地見到佢真係幾開心" ,係你全晚唔放手同佢玩咋:smile_45:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-8 02:11 AM 發表 查看引用來源

佢真係幾玩得既.....
同埋磨得......

引用:
原帖由 kwc2003 於 8/7/2009 02:00 AM 發表 查看引用來源

竟然有O的咁既事 ......單睇身型手腳我都冇你咁高咁長啦 !!:smile_46:
得個高,冇用架:smile_35:。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆