上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(67)

收藏  |  訂閱
1.6k  39.3k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-22 04:14 PM 發表 查看引用來源

呢度個個都鬼咁難約:smile_30:
係....就得lee個又就唔到果個:smile_45:

引用:
原帖由 心CC 於 2009-6-22 02:47 PM 發表 查看引用來源
好家好:smile_35: long time no see
嘩....你都出埋黎....:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-6-22 02:12 PM 發表 查看引用來源

約啦,約下啦.....真係好耐冇見...
你又爆佢地pm law
咁下星期約你先囉:smile_40:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-6-22 03:05 PM 發表 查看引用來源

vk ,, 你過試用期未呀
我第二個星期咋喎:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-22 04:20 PM 發表 查看引用來源

第2個星期已經o甘大膽上o黎:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-6-22 04:17 PM 發表 查看引用來源

你唔同我爭囝囝,我咪當你係fd law:smile_o11:
點敢同你爭....:smile_35:
再者我都冇人要.... :smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-22 04:20 PM 發表 查看引用來源

係咩 ! :smile_30:

不過你有一次話 ... , 我覺得你應該繼續做啦 . 因為未必搵到份有人陪食晏啦 .

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-6-22 04:21 PM 發表 查看引用來源

第2個星期已經o甘大膽上o黎:smile_30:
我系客度都上黎:smile_54:

引用:
原帖由 hennryho 於 2009-6-22 04:29 PM 發表 查看引用來源

你又做乜咁大膽:smile_14:

引用:
原帖由 hennryho 於 2009-6-22 04:29 PM 發表 查看引用來源

證明你身家應該幾豐厚下:smile_47: ......唔志在份工

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆