上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part9

收藏  |  訂閱
1.5k  38.4k

今日你地玩得開心嘛..
我今日放成十點....攰爆:smile_42:
引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 12:41 AM 發表 查看引用來源
真係謝謝各位參加
最緊要大家開心,招呼不週的,我會下次補番:smile_40:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-14 12:43 AM 發表 查看引用來源

哇卡卡...唔知唔緊要~XD~
咪做神秘人囉~:smile_40:
我志在黎座下...傾下傾下應該知O既~XD

你地今晚食飯點呀~~~~
好唔好食先~^^
:smile_o08: ma ma

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-14 12:45 AM 發表 查看引用來源

:smile_o08: ma ma
竟然係咁...........
有咩唔好 !?!?

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-14 12:43 AM 發表 查看引用來源

哇卡卡...唔知唔緊要~XD~
咪做神秘人囉~:smile_40:
我志在黎座下...傾下傾下應該知O既~XD

你地今晚食飯點呀~~~~
好唔好食先~^^
第1 round, d人唔多滿意,後尾就有d驚喜,都ok今日太旺了,招呼我們遲左囉:smile_30:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-6-14 12:45 AM 發表 查看引用來源
今日你地玩得開心嘛..
我今日放成十點....攰爆:smile_42:
夜到禁:smile_14: 我們玩左wii個遊戲機,幾得意:smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-14 12:46 AM 發表 查看引用來源

有咩唔好 !?!?
唔識講......
只可以講我唔會再去:smile_13:

今日好似骨牌效應..
頭一堂攪到遲左落堂..然後咪影響哂中午同夜晚既堂囉...
:smile_27: :smile_27:
引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 12:48 AM 發表 查看引用來源

夜到禁:smile_14: 我們玩左wii個遊戲機,幾得意:smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-14 12:46 AM 發表 查看引用來源

有咩唔好 !?!?
第1 round比較求其,我們其實睇無線,<再說一次我愛你>做送:smile_40:

其實係食咩架?咁差勁?
引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 12:50 AM 發表 查看引用來源

第1 round比較求其,我們其實睇無線,做送:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 12:50 AM 發表 查看引用來源

第1 round比較求其,我們其實睇無線,做送:smile_40:
丫...... 我想睇......... 但我睇唔到.........
我打算..... 聽日搵辦法睇番 XDDDDDDDDDDDD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆