上一頁下一頁
發新話題

15,16/5 開心好玩C P有錢佬團,詳情請看第一頁(第九版)

收藏  |  訂閱
745  19.1k

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-5-11 02:45 PM 發表 查看引用來源
真係揀多好內,好彩最後都揀到
但係你又話好滿意 :smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-11 02:46 PM 發表 查看引用來源

呢排都冇咩心機去玩住 :smile_39::smile_39:
點樣都要放開懷抱提起精神既:smile_34:
我有件QQ女做酒店前台架,你要唔要見下,不過我都未見過:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-11 02:46 PM 發表 查看引用來源

但係你又話好滿意 :smile_45::smile_45:
揀到件好嘅先滿意囉,but我覺得酒店房就...,我要求高姐!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-11 02:48 PM 發表 查看引用來源
點樣都要放開懷抱提起精神既:smile_34:
我有件QQ女做酒店前台架,你要唔要見下,不過我都未見過:smile_30: :smile_30:
唔係呢個問題, 係我未有時間啫 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-5-11 02:53 PM 發表 查看引用來源
揀到件好嘅先滿意囉,but我覺得酒店房就...,我要求高姐!
你要求唔係高, 我都知嗰邊啲酒店房係............:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-11 02:57 PM 發表 查看引用來源

唔係呢個問題, 係我未有時間啫 :smile_30::smile_30:
我就真係無時間喇,23號都隨時去唔到玩:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-11 03:00 PM 發表 查看引用來源
我就真係無時間喇,23號都隨時去唔到玩:smile_39: :smile_39:
你就專心閉關啦 :smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-11 03:07 PM 發表 查看引用來源

你就專心閉關啦 :smile_38::smile_38:
就黎成仙架喇:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-5-11 13:54 發表 查看引用來源
我坐三個
第一個 - 红C做2年,啱啱乡下返來,ok。
第二個 - 好小妹妹,ok。
第三個 - 好巧合,問R。
嘩..師兄是否次次叫3 個?

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-11 02:35 PM 發表 查看引用來源

楊家將....回馬槍......唉.....天呀........
唐伯虎都識哩招

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆