上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 10]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.4k

引用:
原帖由 驀然回首 於 29/5/2009 05:08 PM 發表 查看引用來源
時間靜靜從眼底流去,歡樂從眼神傳出.................要向你說再見啦

光陰在不知不覺之中流逝,卻已是近黃昏...........驀然師兄慢行啦~ :smile_o07:  

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-29 05:17 PM 發表 查看引用來源

小天使...........容我發表一下我內心感受

在此討論區, 如你未見過真人, 未認識對方那麼深, 豈容真心地信任你所謂"朋友"??? 這未免太過兒戲了吧!
上來這處地方, 祇不過是找人吹下水, 過下日晨, ...
Blowing water purpose, take it easy la

引用:
原帖由 ching788 於 29/5/2009 05:17 PM 發表 查看引用來源

小天使...........容我發表一下我內心感受

在此討論區, 如你未見過真人, 未認識對方那麼深, 豈容真心地信任你所謂"朋友"??? 這未免太過兒戲了吧!
上來這處地方, 祇不過是找人吹下水, 過下日晨, 談不上會真正找到知己朋友. 但不是絕非沒有!!
正所謂~路遙知馬力, 人久見人心, 我唔講, 你也識解, 是吧!!
或許有些人真是想上來訴下苦, 如非自己所認識的朋友, 你又何必上心呢!! 又何必去介懷呢!!
真的, 時間可証明一切, 你會發現某人, 慢慢撕下他那可怕的面具,  讓你回頭一想, 點解自己會甘輕易相信人.
經一事, 長一智, 學會放下, 你會開心d.
至理名言~:smile_o12:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 29/5/2009 05:19 PM 發表 查看引用來源

Blowing water purpose, take it easy la
野豬大哥放工回家了啦.......:smile_o15:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-29 05:05 PM 發表 查看引用來源

命雖不可改~  運卻可改變~ :smile_40:  袁了凡先生的事跡就是一個好例子~:smile_o06:
拱心澳既~~~~~

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 29/5/2009 05:36 PM 發表 查看引用來源

拱心澳既~~~~~
狸脾0的深基師巧下啦~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-29 05:45 PM 發表 查看引用來源

狸脾0的深基師巧下啦~~~~~:smile_30:
巧叻咩,禾刀色得一果淫,渠叫罩完了蛋

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 29/5/2009 05:47 PM 發表 查看引用來源

巧叻咩,禾刀色得一果淫,渠叫罩完了蛋
...........:smile_41: :smile_41: :smile_41: 解釋下巧嘛~

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-29 05:51 PM 發表 查看引用來源

...........:smile_41: :smile_41: :smile_41: 解釋下巧嘛~
完了蛋
完了凡

兄弟

天使暫別各好友~:smile_o06:

有緣再聚話今宵~:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆