上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round252

收藏  |  訂閱
738  3.8k

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-23 09:40 PM 發表 查看引用來源
都話太瘦唔好睇咯....
好睇架!起碼唔會著背心時露粗手臂…著裙同短褲時唔會露粗髀…:smile_27:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-23 09:41 PM 發表 查看引用來源

都得!:smile_46: 鍾意一個人會包容架嘛!
咁好....咁我去排隊拎from啦......

引用:
原帖由 Opman 於 2009-3-23 09:41 PM 發表 查看引用來源
see tv:smile_19:
bye bye喇,文女!:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-23 09:43 PM 發表 查看引用來源

總之你哋開心冇嘢我就放心!:smile_39: :smile_39:  我只係局外人,唔可以做啲咩!
咁好傾?
做朋友開心過做情侶...我覺得....咁樣幾好

係喎…衰仔…啱啱睇你簽名檔…打錯字呀!

要壞就要壞得更切底...狠狠地去碎盡我的心...然後讓我心碎地離你而去...不要再讓我受苦!!!拜託

愛上你是我眼睛的錯------但是...這是我自己選擇的

要愛就要愛得更切底...直至到我用盡愛你的力量為止!!!

係徹底!:smile_38:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-23 09:44 PM 發表 查看引用來源

好睇架!起碼唔會著背心時露粗手臂…著裙同短褲時唔會露粗髀…:smile_27:
將果D多餘既推晒去個胸到咪得囉.......:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-23 09:43 PM 發表 查看引用來源
咁我講都係事實....
但事實係殘酷架喎!

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-23 09:46 PM 發表 查看引用來源
係喎…衰仔…啱啱睇你簽名檔…打錯字呀!

要壞就要壞得更切底...狠狠地去碎盡我的心...然後讓我心碎地離你而去...不要再讓我受苦!!!拜託

愛上你是我眼睛的錯------但是...這是我自己選擇的

要愛 ...
錯一個即...thx...哈哈哈

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-23 09:44 PM 發表 查看引用來源
咁好....咁我去排隊拎from啦......
人哋都未話開始派form!咁心急做咩!

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-23 09:45 PM 發表 查看引用來源
做朋友開心過做情侶...我覺得....咁樣幾好
但你要留意佢係咪真係冇嘢…佢係咪可以真正當你朋友,你自己注意喇!唔好hurt到佢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆