上一頁下一頁
發新話題

160209~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~願啫啫回歸公幹愉快

收藏  |  訂閱
746  4.2k

引用:
原帖由 dankocl1031 於 2009-2-24 04:30 PM 發表 查看引用來源

去唔去到激?:smile_40:  
地盤好多木板都好突 :smile_40:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-24 04:30 PM 發表

咁又係... :smile_13: 得閒有機會出街打扮下啦
yeah~妳肯打扮,已足夠叫主動了

對男性便足夠接收了,男人係好聽細佬話ge

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-2-24 04:36 PM 發表 查看引用來源

yeah~妳肯打扮,已足夠叫主動了

對男性便足夠接收了,男人係好聽細佬話ge  
但係我去街都係去 fd 屋企咋喎 :smile_30: 佢又個個結晒婚
咁扮咁靚做乜呢尸

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-24 04:33 PM 發表

地盤好多木板都好突 :smile_40:
妳要令到D 2性生物凸先有用ge~~:smile_38:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-2-24 04:38 PM 發表 查看引用來源

妳要令到D 2性生物凸先有用ge~~:smile_38:
都唔係要地盤佬呀....

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-24 04:37 PM 發表

但係我去街都係去 fd 屋企咋喎 :smile_30: 佢又個個結晒婚
咁扮咁靚做乜呢尸
最怕妳都5出街ze,o甘妳D FD 有老豆,兄,弟,fd ge ma?

妳打扮姣D .....soryy....係好D,自然人地會主動結識妳ge la

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-2-24 04:42 PM 發表 查看引用來源

最怕妳都5出街ze,o甘妳D FD 有老豆,兄,弟,fd ge ma?

妳打扮姣D .....soryy....係好D,自然人地會主動結識妳ge la
勾人地老豆? 無兄弟喎
d fd 都女仔...

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-24 04:42 PM 發表

都唔係要地盤佬呀....
妳係試下泥增加信心值ge,乜都要試下操練下的

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-2-24 04:45 PM 發表 查看引用來源

妳係試下泥增加信心值ge,乜都要試下操練下的
我先唔制呀 :smile_45:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-24 04:45 PM 發表

勾人地老豆? 無兄弟喎
d fd 都女仔...
乜妳D fd 都o甘齋ge

o甘妳D fd個老公............D 兄弟 lei?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆