上一頁下一頁
發新話題

~花 2009-12~

收藏  |  訂閱
738  5.7k

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-2-16 04:17 PM 發表 查看引用來源
你渣車時係唔係都聽古典音樂:smile_41:
有時會。通常都係夜晚對住部電腦一路睇嘢一路聰。

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-2-16 04:20 PM 發表 查看引用來源
唔係,,,,,, 貝多芬, 莫札特, 巴哈 o個 d :smile_44:
咁巴閉,識好多嘢囉。睇來我都要向你學習至得:smile_41:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-16 04:23 PM 發表 查看引用來源

哦~~  @@ , 都好聽架  ^^
你都有興趣聽?咁我同你都要請「才女」多多指教喇。
識貝多芬同莫札特唔出奇,如果佢連巴哈都識,咁就認真犀利喇。:smile_14:

引用:
原帖由 張薄明 於 2009-2-16 05:18 PM 發表 查看引用來源

你都有興趣聽?咁我同你都要請「才女」多多指教喇。
識貝多芬同莫札特唔出奇,如果佢連巴哈都識,咁就認真犀利喇。:smile_14:
巴哈都好出名架喎

引用:
原帖由 張薄明 於 2009-2-16 04:01 PM 發表 查看引用來源

我係附庸風雅假裝斯文的冒牌貨。:smile_38:
我係 lee 度既 A 貨:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 張薄明 於 2009-2-16 04:14 PM 發表 查看引用來源

做緊揸車佬......
同行喎:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-2-16 04:07 PM 發表 查看引用來源
我要減肥:smile_44:
想做仙姑咩:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-2-16 04:17 PM 發表 查看引用來源
你渣車時係唔係都聽古典音樂:smile_41:
我渣車聽任白:smile_34: :smile_34: 有時都會聽下老麥:smile_40:

行過, Say HI:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-16 05:29 PM 發表 查看引用來源

巴哈都好出名架喎
你覺得佢出名,咁你又係才女(或才子)囉。
咁我又多咗一個老師:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆