上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(33)

收藏  |  訂閱
748  6.7k

引用:
原帖由 him0901 於 2009-2-10 06:27 PM 發表 查看引用來源

妳是最好的, 妳知道嗎?
唔知, 你講大話:smile_24:

hihi

nice to meet ar

嘩..靜到呀....:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-11 12:51 AM 發表 查看引用來源
嘩..靜到呀....:smile_30:
有隻蚊飛過都聽到:smile_30:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-2-11 12:54 AM 發表 查看引用來源

有隻蚊飛過都聽到:smile_30:
係囉...不如摺左去....咪唔洗傷心...咁都幾好呀:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-11 01:38 AM 發表 查看引用來源

係囉...不如摺左去....咪唔洗傷心...咁都幾好呀:smile_30:
老蚊飞左入來............
咁夜呀   vk

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-2-11 01:40 AM 發表 查看引用來源

老蚊飞左入來............
咁夜呀   vk
未瞓到.....

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-10 06:27 PM 發表 查看引用來源

我嬲屎你:')
阿民.....發生咩事呀:smile_41: :smile_41: 月影好擔心妳

點解咁寫呀:smile_41: :smile_41:
點解一次又一次都係咁...要到第幾次...
到底仲要我承受幾多次...眼淚先可以停止.................

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 06:08 AM 發表 查看引用來源

阿民.....發生咩事呀:smile_41: :smile_41: 月影好擔心妳

點解咁寫呀:smile_41: :smile_41:
點解一次又一次都係咁...要到第幾次...
到底仲要我承受幾多次...眼淚先可以停止.................
洗唔洗咁早呀,無訓過?

引用:
原帖由 kaya 於 2009-2-11 06:30 AM 發表 查看引用來源
洗唔洗咁早呀,無訓過?
有少少失眠:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆