上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲先黎為女士們提供選擇

收藏  |  訂閱
724  5.0k

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-3 12:30 AM 發表 查看引用來源
食完藥返嚟睇睇..原來miss 左呢個tim
好難預料 la 呢樣野就:smile_27:
唔好理咁多:smile_38:嚟到先算 la :smile_38:煩得咁多咩:smile_39:
今日唔知聽日事呀..係咪?:smile_30:
回完..真係訓 ...
哈...哈...哈... 一陣到妳起身接力:smile_30: 我去瞓先!:smile_30:
Good night! 月兒!

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-3 11:08 PM 發表 查看引用來源

歡迎到此多遊:smile_30:
岩岩先得閒嚟遊:smile_27:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-3 11:09 PM 發表 查看引用來源

到我開工回話先!:smile_40:
你呢d叫開咩工呀:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-3 11:12 PM 發表 查看引用來源

多謝妳先... 回完我就去發夢:smile_30: 苦主發甜夢, 咁係咪叫"回甘":smile_30:
回甘:smile_41:咩嚟架:smile_41::smile_35:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-3 11:13 PM 發表 查看引用來源

奧巴馬都唔錯:smile_40:
但你唔係佢bo

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-3 11:14 PM 發表 查看引用來源

唔制呀! 今日要係屋企做野, 唔記得o左睇:smile_27:
我都無睇 la:smile_35:聽日係網上睇番咪得law

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-3 11:15 PM 發表 查看引用來源

咁我有排先喉嚨痛, 咁咪o岩o岩好:smile_30:
係咪真係咁好呀你個喉嚨?:smile_35:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-3 11:17 PM 發表 查看引用來源

原來妳仲記得:smile_40: 咁我唔信天都信人先得:smile_30:
乜咁多謝呀..我怕比流料你wor:smile_35:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-3 11:21 PM 發表 查看引用來源

咁陰公呀!:smile_40:
(係喎, 我想知妳近期, 妳區會唔會潮濕得好利害:smile_41
潮唔潮濕?我呢排狂貼止痛藥布+食藥..你估下潮唔潮濕呢:smile_19:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-3 11:24 PM 發表 查看引用來源

咁我又唔一定睇戲睇靚女, 例如 "陳慧珊" 我好支持佢, 不過好耐無見佢...:smile_13:
陳慧珊都唔錯架..我都中2睇佢做戲ge:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆