上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)12

收藏  |  訂閱
757  18.3k

引用:
原帖由 sunsun 於 2008-12-26 01:14 AM 發表 查看引用來源
anybody home?
扮 機器人 MARY :" H O N E Y......你~返~黎~啦~"  .....:smile_04:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 12:35 AM 發表 查看引用來源
洗唔洗再三引四引添呢??HAHAHA
想 引 S 人 咩~........... :smile_46:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 12:37 AM 發表 查看引用來源
係呀... 唔止呃飯食.. 仲鍾意呃人
唔 怪 得 之.......S 都 唔 肯 除 件 黑 色 3...........

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 12:21 AM 發表 查看引用來源

係, 有靜hughug包底, hahahaha, :smile_30:
你話好冇呀66:smile_30:
會 包..........................走 個 湯 底 至 真..............

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 12:23 AM 發表 查看引用來源
咩呀..基金唔係要黎救濟我既咩?
我 地 會 派 專 人 ........哈哈.........打 .......救...你........ :smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-26 12:04 AM 發表 查看引用來源
我又返黎啦:smile_38:
又玩交換禮物, 又係抽到豬仔錢x:smile_27:
唔通叫我儲定姑婆本:smile_13: :smile_30:
下 次 玩 交 換 信 物 啦.............KAKA

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-25 11:03 PM 發表 查看引用來源
你鹹魚好咩,梅香定實肉呀
就 係 呢 個 問題....困 擾 我 好 耐..........:smile_24:
你 當 初 係 點 揀 點 做 架?鹹 魚 ~~ :smile_35:

hohohoo..............oooooo...........zZZzzzzzzzzzzzzz :smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-26 02:55 AM 發表 查看引用來源

就 係 呢 個 問題....困 擾 我 好 耐..........:smile_24:
你 當 初 係 點 揀 點 做 架?鹹 魚 ~~ :smile_35:
死火,唔係好明添

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-26 03:07 AM 發表 查看引用來源
死火,唔係好明添
唔 係 你 的 錯........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆