上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 6]

收藏  |  訂閱
736  19.5k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-6 07:59 AM 發表 查看引用來源

早晨呀~ :smile_38: rickricky~
你晚晚都深夜才到訪小天使的post 0既~:smile_45:  你好夜至收工0架~:smile_42:
天氣漸涼啦~:smile_27: 出門要多穿衣服啊~ 小心著涼啊~:smile_35:    ...
唔係夜收工,不過我係引人入性果邊睇咸野之嘛:smile_04:

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2008-12-6 03:47 PM 發表 查看引用來源

因為妳公文式回應,  唔合格..:smile_39:
首先感謝你寶貴的意見啊~ :smile_15:   
人與人的交流是互動的吧~怎麼樣的回應才是合格....
小天使撫心自問在此徵友是希望多與不同層面的人在聊天暢談,以輕鬆的心情彼此天南地北.....很認真回應的啊~
小天使不介意別人怎麼樣看我的post,所謂志趣相投自能為友,若是令你有"公文式回應",不合格的感覺,深感抱歉~ :smile_35:
小天使絕不強人所難的啊~朋友貴乎互相尊重...:smile_40:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-6 11:17 PM 發表 查看引用來源

hey~:smile_15: 小天使的post是『徵28-40歲0既男女朋友』呀~:smile_38: 並沒說明是要徵男朋友啊~:smile_30:  
若說是會:門庭冷落車馬希....:smile_45:
何不說是:獨君馳騁邊疆域....
嘩、、、唐詩三伯手:smile_47:

引用:
原帖由 rickricky 於 2008-12-6 11:30 PM 發表 查看引用來源
嘩、、、唐詩三伯手:smile_47:
Hey~ 你今晚早左喎~

引用:
原帖由 rickricky 於 2008-12-6 11:28 PM 發表 查看引用來源
唔係夜收工,不過我係引人入性果邊睇咸野之嘛:smile_04:
ha~ ha~:smile_30:
睇到你眼光光~:smile_47: 瞓唔著定啦~ :smile_46:

回覆 652# 的帖子

睇黎我唔再進修中文都好難係度位足架啦,,
HAHA

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2008-12-6 03:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 自己篤爆自己佳人有約,  令我一眾幻想破滅,  往後,  妳將會門庭冷落車馬稀..:smile_34:
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-6 11:17 PM 發表 查看引用來源

hey~:smile_15: 小天使的post是『徵28-40歲0既男女朋友』呀~:smile_38: 並沒說明是要徵男朋友啊~:smile_30:  
若說是會:門庭冷落車馬希....:smile_45:
何不說是:獨君馳騁邊疆域....
引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-6 11:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 唔識點解tim.....

:smile_13:
憑詩寄意,各人的領悟盡不相同.... 須自行參悟的啊~

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-6 11:10 PM 發表 查看引用來源

冇乜特別...同囡囡去海浪玩左個下就lor....
你呢
嗯~ 你可說是一位好爸爸啊~ 親子樂一樂也~:smile_40:

妳唔得閒理我:smile_39:

引用:
原帖由 080709 於 2008-12-6 11:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_45: 妳好忙
你想傾咩0者~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆