上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.4k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-5 09:30 PM 發表 查看引用來源

死囉......原來飲完酒,會講英文架
有時會講三字經......:smile_44: ...一口氣18個字都翕得出....:smile_44:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-5 09:32 PM 發表 查看引用來源

唔係呢度,就果度啦
印度呢~~~:smile_40:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-5 09:34 PM 發表 查看引用來源

啊........原來係你.........迷團終於解開啦
大家合作發財...:smile_40: .你出貨...:smile_44: 我搵客......:smile_44:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-5 09:43 PM 發表 查看引用來源

咁,咪等第四日囉.........笨蛋
今日係第五日丫...傻佬~~~:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-5 09:35 PM 發表 查看引用來源

再嘈,連麥當勞都唔帶你去
顏妹要去富臨打邊爐~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-5 09:36 PM 發表 查看引用來源

咁......即係
而家係10點50分....報時完畢~~~:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-4 06:15 PM 發表 查看引用來源

你唔好係咁多人面前讚我

萬一俾的鬼妹睇到,萬一又睇中我,仲有好多個萬一喎
唔讚就..... 彈~~
stupid~~:smile_38: stupid~~:smile_38: stupid~~:smile_38:
:smile_04: 鬼妹見到會:smile_43:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-5 10:44 PM 發表 查看引用來源

我又失驚無神入場啦......啦....啦......:smile_38:
你破膽未丫.........:smile_40:
......未.......:smile_41: ...

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-4 06:17 PM 發表 查看引用來源

你識面紅,就唔會成日改我野啦
今日好乖....:smile_13: 無改丫.....

引用:
原帖由 kaiching 於 2008-12-5 09:34 PM 發表 查看引用來源

HIHI~
你好呀~~
你地徵45+的朋友,
但我得21....可唔可以一齊傾KA??:smile_13:
可以丫...矛問題喎....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆