上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
738  6.3k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:26 PM 發表 查看引用來源

朱古力...........有三隻色架咩

邊三隻呀
過黎...:smile_40: 同你去...維Hong超市睇睇你就明白..........:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:12 PM 發表 查看引用來源

後巷係車牌...同如風聚居之地..:smile_40: .顏妹不得內進~~~:smile_44:
點解呀..........你係閒人呀

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:28 PM 發表 查看引用來源

化左灰未丫...........化左都可能認到喎
等埋你一齊.....:smile_38: 你化左未~~:smile_40:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:34 PM 發表 查看引用來源

話哂都係.....相識一場....:smile_40:
佢地話無地棲身喎..:smile_45:..咁...咪...借地方一用囉.... :smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:27 PM 發表 查看引用來源

你做乜失驚無神飄入黎........:smile_27:
顏妹鐘意...大樹菠蘿....:smile_47:
今次係祈福買到大樹菠蘿乾.脆脆地....ok 好味...:smile_14:
但...唔及泰國買既好食.....:smile_40:  
成日都卦住食.......得閒又要扭兩扭囉

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:34 PM 發表 查看引用來源

而家顏妹係懶人...要瞓覺覺豬啦...
你自便啦...:smile_38:
唔好拉住顏妹丫.....:smile_22: 都話要瞓囉.....:smile_40:
晚安~~~:smile_15:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:29 PM 發表 查看引用來源

佢又唔知飄左去邊間鋪.....:smile_22:
打個鑼先.......:smile_38: ....車牌........你係邊樹丫..........:smile_38:
你又拿錯了.........果個,叫大聲公呀

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:30 PM 發表 查看引用來源

唔係...醉話...:smile_46: 咁應該係瘋話.....
哦.......你想搵如風嗎

打電話俾佢呢

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:31 PM 發表 查看引用來源

你堆女朋友無幫你交台費丫....:smile_38: 咁無face?:smile_40:
到時你就知......  
個個爭住交

搣鬼欄左張單囉

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:34 PM 發表 查看引用來源

過黎...:smile_40: 同你去...維Hong超市睇睇你就明白..........:smile_38:
駛乜去睇喎..........你買番黎咪得囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆