上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 1, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
744  5.8k

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-21 12:49 PM 發表 查看引用來源

文哥,你玩夠啦:smile_14:
完全唔似你:smile_30:
你梗係以為我好唔正經呢...:smile_30:
其實我無玩過架...:smile_13:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-21 12:55 發表 查看引用來源

你梗係以為我好唔正經呢...:smile_30:
其實我無玩過架...:smile_13:
睇唔出,要出多d黎至知

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-21 12:49 PM 發表 查看引用來源

文哥,你玩夠啦:smile_14:
完全唔似你:smile_30:
忽然間覺得文仔好感性

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-21 12:51 PM 發表 查看引用來源

咁幾時飲茶呀:smile_41:
等蕉sir同紫爸佢地得閒...:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-21 12:57 發表 查看引用來源

忽然間覺得文仔好感性
感性分好多面

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-21 12:58 PM 發表 查看引用來源

o甘即係唔駛飲

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-21 12:58 PM 發表 查看引用來源

感性分好多面
我都覺文哥好sexy......:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-21 12:54 PM 發表 查看引用來源

我都有同感:smile_42: 人大左, 乜都走去煩一餐, 諗一餐....
好想大顛大肺o甘玩.........乜都唔諗, 但又冇乜心情去玩...:smile_13:
其實我見倒你地...就會顛下玩下:smile_30:
...平時我好靜架:smile_13:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-21 12:58 發表 查看引用來源

咁又係,如果佢地call飲茶,我唔能夠上到黎,就pm通知我

引用:
原帖由 wjackal 於 2008-10-21 12:53 PM 發表 查看引用來源

陪下你麻:smile_40: :smile_30:
開心就話姐...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆