上一頁下一頁
發新話題

==好男好女俱樂部== 誠徵會員(10月10日) 唱K團 - 6

收藏  |  訂閱
737  7.7k

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 10:46 AM 發表 查看引用來源

幫手飲多幾杯呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
可以唔洗飲既...:smile_13:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 10:48 AM 發表 查看引用來源

大幾年前同十幾年後都唔係差好遠姐:smile_30: :smile_30:

最近出左事果幾姊妹, 個老問78歲仲有個3歲大個仔
出左咩事呀? 講黎聽下啦.....:smile_13:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 10:48 AM 發表 查看引用來源

大幾年前同十幾年後都唔係差好遠姐:smile_30: :smile_30:

最近出左事果幾姊妹, 個老問78歲仲有個3歲大個仔
有無驗過DNA...:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-10 10:54 發表 查看引用來源

剛剛開始.....陸續有黎........:smile_38:
仲有好多會執笠:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-10 10:54 發表 查看引用來源

可以唔洗飲既...:smile_13:
但你又忍唔到呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-10 10:55 發表 查看引用來源

出左咩事呀? 講黎聽下啦.....:smile_13:
咪又係果老夫少妻LOR.....但又重男輕女.....生左5個女....第六個終於係仔...

前幾日兩公婆ONLY帶個仔返鄉下.....留左$1000比果五姊妹...佢地一早就洗哂D錢....果大女咪去偷野LOR....:smile_13: :smile_13:

(又係攞終援果D):smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-10 10:55 發表 查看引用來源

有無驗過DNA...:smile_30:
你唔問下佢:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 11:01 AM 發表 查看引用來源

咪又係果老夫少妻LOR.....但又重男輕女.....生左5個女....第六個終於係仔...

前幾日兩公婆ONLY帶個仔返鄉下.....留左$1000比果五姊妹...佢地一早就洗哂D錢....果大女咪去偷野LOR....:smile_13: :smile_13:

...
重男輕女有問題咩:smile_45:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 10:57 AM 發表 查看引用來源

但你又忍唔到呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我無酒癮架,不過人地黎踫杯,都要飲淡仔既...

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 11:01 AM 發表 查看引用來源

...
哦.....我淨係知有個細路去偷野咋.....唔知之後有個咁樣既STORY.........:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆