上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-3 10:59 AM 發表

Sam 你變左啦
我好日唔上離,一上離就見到.............:smile_39:
Sam 你沉船沉到好深呀,好似你gf 條溝咁深........:smile_38:

SORRY ! 今日VERY忙,成日都係做遙控指揮官,遙控D同事做野 !
夜D食完飯會出UPDATE !
:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-3 09:56 AM 發表
BIG BIG THANKS ! AGNES !
好多謝您咁肯寫您個內心世界出黎呢....
我好耐都無見過咁有誠意嘅 post 了.... :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-3 09:19 PM 發表
SORRY ! 今日VERY忙,成日都係做遙控指揮官,遙控D同事做野 !
夜D食完飯會出UPDATE !
:smile_39: :smile_39: :smile_39:
食完飯去 Happy 下

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-3 10:43 AM 發表
琴晚,係的士上邊聽到既一隻歌。(我唔知歌名)
以下係我大約記得既歌詞 :

誠意將呢隻歌送比傻BB !
傻BB : 部份係我既心聲 !

天天奔波拼命,要換你高興
那怕報答是零,能為你做太 ...
您都幾勁...記得晒 d 歌詞呢....:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-3 10:45 AM 發表
琴晚係木魚,但係上到房無做過 ! :smile_45:
真的變了呢:smile_40: :smile_40: 加油呀 !!! :smile_38: :smile_38:

我係果種事無不可對人言既人,
但係要係呢個地方生活,每日都要逼自己講好多假話,
唯有係呢度我同傻BB先有一個空間,可以好好地講下自己既心底說話,
既然又有讀者支持,何不寫下去......
引用:
原帖由 agnescheung 於 2008-6-3 21:42 發表

好多謝您咁肯寫您個內心世界出黎呢....
我好耐都無見過咁有誠意嘅 post 了.... :smile_13: :smile_13:

屋企啦 ! :smile_30:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-3 21:44 發表

食完飯去 Happy 下

做我地果行,記憶力好緊要架......:smile_38:
引用:
原帖由 agnescheung 於 2008-6-3 21:46 發表

您都幾勁...記得晒 d 歌詞呢....:smile_14: :smile_14:

等緊你啦~~~~呵呵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆