上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.5k

引用:
原帖由 ox9 於 2008-10-31 10:40 PM 發表
依排珊瑚蟲的 show ip是否有問題?
不是有問題﹐是簡直亂七八糟~~~~~~~~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-31 05:42 PM 發表

師兄開始了解CP 啦:smile_35:
清楚了~~~~~~~~~~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-1 13:30 發表 查看引用來源

不是有問題﹐是簡直亂七八糟~~~~~~~~:smile_27: :smile_27:
9成幾以上既都係亂鬼晒,連自己無改動既setting都亂鬼埋~~:smile_27: :smile_27:

江門真是好旺﹐好多KTV及洗腳﹐不過沒有機會光顧﹗D靚妹仔著衫好新潮﹗﹗﹗

morning~~~~~~入黎打咭﹗﹗﹗

咁多位師兄你地好!
我做左呢度o既CD-ROM都有一段時間,今次其實係想請咁多位師兄幫手的。

先不瞞大家,其實我係研究生,論文題目係關於香港人用QQ結識QQ女的研究。所以呢……我有好多問題都想請教咁多位師兄。

希望大家唔會歡迎我啦,我怕我o既身份會令到大家唔歡迎我呀,所以遲遲都唔敢同大家打招呼。不過我再唔勤力D做研究就唔駛畢業喇(我而家讀緊第三年),所以真係好想大家可以幫下我呢。

其實要幫我好容易架咋,我有乜野唔明或者想知就會出黎問下大家意見,又或者可能請大家幫手填下簡單的問卷。希望大家可以當係識多個朋友,幫下我啦。

如果大家想知道多D關於我o既事,可以問我呀(我可以留低個QQ俾大家的,但呢度規距有冇話唔可以留低QQ架?)

引用:
原帖由 ckt1984 於 2008-11-3 18:35 發表 查看引用來源
咁多位師兄你地好!
我做左呢度o既CD-ROM都有一段時間,今次其實係想請咁多位師兄幫手的。

先不瞞大家,其實我係研究生,論文題目係關於香港人用QQ結識QQ女的研究。所以呢……我有好多問題都想請教咁多位師兄。
...
版面唔可以留QQ號的~

早晨! 返工﹗﹗﹗

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-31 05:42 PM 發表

師兄開始了解CP 啦:smile_35:
今晚有機會破解CP咒語﹐來了一個台山的C9(正經的)來找我﹐如果成功便可以破解了﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-4 01:05 PM 發表 查看引用來源

今晚有機會破解CP咒語﹐來了一個台山的C9(正經的)來找我﹐如果成功便可以破解了﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
C兄又有好野食 !!!

羨慕死人 :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆