上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  154.0k

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-5-3 22:55 發表 查看引用來源

我覺得我衰太直接,同埋有時講嘅嘢太保守,過份保留
直接問題吾太大 除非你直接係帶有嚴重侮辱性
如果你ge保守係skip左好多d野吾填 又或者明顯hea答 就sorry
因爲真係好多人hea得濟 我無眼睇 就del左lu
希望你無hea我啦

因爲我唔記得有邊個係入左2nd in

2nd 的REPLY 已SEND OUT了嗎
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:27 發表 查看引用來源

如果你無skip左好多d野吾填 又或者明顯hea答 應該係2nd in度
因爲真係好多人hea得濟 我無眼睇 就del左lu

呢D天氣無冷氣會死人...

我在家已經只著BOXER 及一件背心
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:23 發表 查看引用來源

要開大個冷氣黎舒服

引用:
原帖由 jbdefender 於 2020-5-4 11:06 發表 查看引用來源

真係睇到硬哂....!!

不過我冇乜時間日日返文... 所以亦錯過左師妹既選人過程... 唉....  呢啲機會真係不是我的.
哈哈...我琴日del左na
you are too late

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:23 發表 查看引用來源

要開大個冷氣黎舒服
今個星期返office做野舒服😆😆

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-5-4 11:11 發表 查看引用來源

咁我又未開, 但風扇一定要狂吹住自己XD
但出門口返工,  中間無冷氣地方
帶住口罩呼吸, D熱空氣整到裡面個口濕哂lul
我轉頭都要出去 真係熱到好無動力

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-5-4 11:28 發表 查看引用來源
係呀~~熱到死
一出街就好似你甘

濕哂~~
我地吾同lo

出去要著少D 先得...真係好熱呀
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:36 發表 查看引用來源

我轉頭都要出去 真係熱到好無動力

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2020-5-4 11:33 發表 查看引用來源
2nd 的REPLY 已SEND OUT了嗎

未 無咁快send 要度下篩選準則
我會篩選淨返吾多過10個 之後約出黎final in

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2020-5-4 11:34 發表 查看引用來源
呢D天氣無冷氣會死人...

我在家已經只著BOXER 及一件背心

我著左吊帶裙咋 通風d 無咁熱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆