上一頁下一頁
發新話題

分隔兩地, 但又走在一起 (Updated #514 <走甜大結局>)

收藏  |  訂閱
713  75.1k

引用:
原帖由 森杉谷 於 2020-3-4 11:09 發表 查看引用來源
你對Y做咁多野,做壞哂規矩🤣🤣🤣🤣
下...........咁對唔住啦

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-3-4 11:27 發表 查看引用來源

我仲諗住下個故事既主角係妳...........
寫埋彩蛋先啦
我呢d鬼怪咁邊有得出場

可能我說話會有點不客氣,希望這裏的師兄師姐見諒,我知道這裏不是道德批判的地方,但是看了樓主的故事,還是想說三道四,再一次望各位見諒。

樓主其實誰也沒有愛過,最愛的只是自己,與其說不想使太太女兒唔開心,不如說你只想維持你的好先生好爸爸形象和一個安穩的家。

若愛自己的家庭,就不會縱慾和Y小姐一齊兩年,不知是否Y小姐有所顧忌,既然Y小姐如此希望樓主和太太離婚,要拆散樓主的家庭話咁易,只要Y小姐發你們的性愛短片給你的太太就可以了。樓主切勿再和Y小姐聯絡了,不但會在人間地獄輪迴,還會萬劫不復,Y小姐到時把心一橫,一拍兩散,她不好過,你和你的家庭也不好過。

若Y小姐不能給予你期望的性愛體驗,我不見得你會愛Y小姐,更不會花心思去討好Y小姐,你對Y小姐的愛和包容只是建基於性愛和從Y小姐身上找回戀愛感覺之上。

看了很多出軌故事,男人都是想享齊人之福,你不能和太太再好好愛戀過,祝福你儘早找到一個只是各取所需又沒有負擔的情人。

引用:
原帖由 chinsnow 於 2020-3-4 11:40 發表 查看引用來源
可能我說話會有點不客氣,希望這裏的師兄師姐見諒,我知道這裏不是道德批判的地方,但是看了樓主的故事,還是想說三道四,再一次望各位見諒。

樓主其實誰也沒有愛過,最愛的只是自己,與其說不想使太太女兒唔開心,不如說你只想維持 ...
或者你講得岩.......世事都被你看透了, 亦多謝你的忠告

其實真係死結,長痛不如短痛
因為根本都解決唔到你地之間既問題,每次嘈黎嘈去都係同一個問題,無意思
分開對你對佢都好

引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-3-4 12:08 發表 查看引用來源
其實真係死結,長痛不如短痛
因為根本都解決唔到你地之間既問題,每次嘈黎嘈去都係同一個問題,無意思
分開對你對佢都好
都應該係, 其實每個男人都好似CHINSNOW師姐 (我諗係師姐)咁講, 根本就係想享齊人之福, 又唔想負責任, 仲要扮哂情聖.....

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-4 11:35 發表 查看引用來源
寫埋彩蛋先啦
我呢d鬼怪咁邊有得出場
邊有彩蛋, 混蛋就大大隻

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-3-4 12:36 發表 查看引用來源

都應該係, 其實每個男人都好似CHINSNOW師姐 (我諗係師姐)咁講, 根本就係想享齊人之福, 又唔想負責任, 仲要扮哂情聖.....
所以拒絕所有有另一半既男人好重要,費事浪費感情浪費青春

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-3-4 12:45 發表 查看引用來源

邊有彩蛋, 混蛋就大大隻
正所謂, 一世人流流長, 總會遇下幾個仆街, 同埋自己總會係不知不覺變成一個仆街. 係人生既一部份, 猶如緬甸屠龍者故事一樣

引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-3-4 12:49 發表 查看引用來源

所以拒絕所有有另一半既男人好重要,費事浪費感情浪費青春
全對, 特別你係後生女, 大把可以揀, 絕對更加要拒絕有另一半既. 搵個一齊走落去既為上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆