上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

support

下午場攪唔成唔緊要, 晚黑 party 照舊成功舉行, 十男四女,
而且位位男士都打得, 冇話磨擰 fing 份子, 熟女們可喜可賀 :122:

至於下午場攪唔成, 已將有關款項退返晒有關人士戶口,
如有問題, 請係三日之內 email 回覆

對於今次下午場攪唔成, 本會深表歉意, 不過會再接再厲.

希望在明天, 總有一天會攪到. :023:

( 第五次 party 準備中 )

may i join? email and msn
[email protected]

引用:
原帖由 高潮GO 於 2009-3-21 08:03 PM 發表
佢又叫我下午去,我無去到終於都搞吾成,咁仲吾係得我一個,無我吾成事:086:
Hi, 高潮GO小姐, 你好,  首先同你 say sorry 先啦, 四次 party 都同你有緣冇份, 我地會改進, party 唔會再太遲通知, 不過有時早通知, d 人又話咁早未知得唔得, 到時先知再覆你. 你叫我地早通知定遲通知好?? :026:  

至於你話你唔去就攪唔成, 無你唔成事 ?? 熟女會有以下觀點, 熟女會雖然成立一個月多d, 唔係好多熟女參加住, 不過都未至於得你一個, 之前三次同今晚呢次, 你冇黎都一樣攪到啦. 再講, 就算下午你黎到又點, 唔通真係得你一個?? 你肯其他男士都未必肯. :035:

有 d 野其實可以唔洗係度講, 不過為左解釋疑團, 都要係度講下,  今日下午, 如果你真係黎, 計埋你有四位女士, 咁你話唔黎, 都仲有其他三位女士, 不過其中一個又話喉嚨痛, 唔方便用口, 見到食唔到, 玩得唔盡興, 另一個就係公司仲未走得, 得返個 22 歲女仔話黎, 不過佢表明全裸冇問題, 但係要睇 mood 先玩, 咁你叫我地點呢?? 開唔開好呢??   夾硬開又如何呢?? 雖然有男士表示唔介意同一個女仔玩, 但係問題係呢一個女仔到時會唔會挑三選四呢?? 如果會就無癮啦, 係未?? 所以都係決定唔開, 而唔係因為成個熟女會得你一個, 而你唔黎就林檔. 何況就算得你一個黎, 我地都唔會開 ( 咁除非大家一早都知得你一個就例外啦 ) :097:   

一次又一次跟你有緣冇份, 我地都覺我可惜同無耐, 不過只要你肯體諒我地, 深信總有一天大家都有見面既機會.

引用:
原帖由 rexwonghot 於 2009-3-22 12:55 AM 發表
我今日都有join, 但cancel了

唔怕
等樓主再安排

真係唔好意思, 已攪好, 請查查.

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-22 03:12 AM 發表 查看引用來源

Hi, 高潮GO小姐, 你好,  首先同你 say sorry 先啦, 四次 party 都同你有緣冇份, 我地會改進, party 唔會再太遲通知, 不過有時早通知, d 人又話咁早未知得唔得, 到時先知再覆你. 你叫我地早通知定遲通知好?? :026 ...
今晚party玩佐幾耐散場,22歲位女仔有冇份:028:

如果攪個熟女會出黎係吹水, 不如返屋企訓教, 唔駛又覆 email, 又上 forum 寫文, 而家又攪緊網站, 攪咁多野為咩?? :025:  

如果攪個熟女會出黎係呃錢, 不如就去行騙, 唔駛要參加者入數, 之後攪唔成, 又一個二個即日入返數, 自尋煩惱為咩?? :032:

咁攪個熟女會出黎為咩呀?? 就係為一聚熟女解決生理問題, 及召集一班喜愛熟女的男士. :096:

多謝各位支持.

PM 左

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-22 03:26 AM 發表 查看引用來源
如果攪個熟女會出黎係吹水, 不如返屋企訓教, 唔駛又覆 email, 又上 forum 寫文, 而家又攪緊網站, 攪咁多野為咩?? :025:  

如果攪個熟女會出黎係呃錢, 不如就去行騙, 唔駛要參加者入數, 之後攪唔成, 又一個二個即日 ...
相信係一塲誤會,明天會更姣:045:

引用:
原帖由 vikki 於 2009-3-22 03:21 AM 發表

今晚party玩佐幾耐散場,22歲位女仔有冇份:028:
今晚 party 大約八點半開始, d 人都好準時, 人先到先沖涼, 同市面好多會唔同, 我地唔會玩遊戲, 唔會有咩遊戲衫,
因為大家唔係細路, 比較直接 d, 都係吹下水, 傾下, 之後開始大家撫摸, 情到濃時, 就各自開波....咁上下時間 d 人
又食下野, 飲下野 ( 本會第一 party, d 飲品竟然原封不動冇人飲過, 唔知係未驚比人迷, 定係緊張到唔記得飲 :096: )
之後, 十一點開始陸陸續續散 band 走人. 一直到一點就走鬼晒.

你講個女仔都有黎, 都有玩, 不過都比較挑, 亦希望大家唔好集中係呢 d 18,22. 不過有熟女仲係對自己身材唔多有
信心, 好似唔想比人睇到自己身體, 怕被人睇到橙皮紋, 小肚腩, 其實希望熟女們比 d 信心自己, 呢個係熟女會, 以
熟女為主, 黎玩 d 男士都大約 expect 到係點情況, 如果妳對自己冇信心, 唔會玩得放, 亦唔會玩得瘋狂架. 比 d 信心啦. :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆