上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

引用:
原帖由 皇后大道 於 2008-10-12 11:30 PM 發表 查看引用來源
我係mingt呀,髮型師呀....我同你見過一次咋....果次我仲記得有兩個女會員生日...好似係聖誕節添...不過你都唔記得啦...
而家又就黎聖誕喇...諗返我都好耐無去你地party玩喇>.
原來係師兄:013:

引用:
原帖由 皇后大道 於 2008-10-12 23:31 發表 查看引用來源
我都唔知呀,可能見過都唔定呀^^
有人生日既 party 我冇去過 , 咁應該未見過啦 , 師兄

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-12 01:04 發表 查看引用來源

6c兄...我去左一個好正經又飲我唔醉兼無下場o既結婚酒丫:029: :029: :029: :029:
結婚酒會有唔正經架咩 , 呢 d 場合會醉既通常都係對新人咋

引用:
原帖由 有點笨的然 於 2008-10-12 01:28 發表 查看引用來源
點叫特長@@
玩結他@@?~~
識彈結他都唔錯喎 , 不過唔適合黎呢度玩囉 :096:

其實點先叫專長@@

引用:
原帖由 有點笨的然 於 2008-10-13 12:24 發表 查看引用來源
其實點先叫專長@@
師兄 , 我地講緊特長 , 唔係專長喎
唔係中文都要教呀 :030:

SORRY= = 錯左
特長=口=
咁什麼特長先岩 = =

引用:
原帖由 皇后大道 於 2008-10-12 11:30 PM 發表 查看引用來源
我係mingt呀,髮型師呀....我同你見過一次咋....果次我仲記得有兩個女會員生日...好似係聖誕節添...不過你都唔記得啦...
而家又就黎聖誕喇...諗返我都好耐無去你地party玩喇>.
哦..我記得你喇.....係喎~真係好耐無見你囉喎..幾時再出動呢.?

引用:
原帖由 有點笨的然 於 2008-10-14 12:57 AM 發表 查看引用來源
SORRY= = 錯左
特長=口=
咁什麼特長先岩 = =
算吧啦你...我地呢到唔岩你玩,你想搵人吹水不如去第二度啦..:034:

引用:
原帖由 開心HAPPY 於 2008-10-14 01:03 AM 發表 查看引用來源

哦..我記得你喇.....係喎~真係好耐無見你囉喎..幾時再出動呢.?
我日日收工都收10點..我又放星期2..好難去到呀>.<你地多數係星期5/6嘛?
等我搵日請假先可以出動=0=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆