上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

633110-MAY-2008
16:48
過關 入球大細
2X1
星期六 9 新潟天鵝 (主) 對 磐田山葉 (客)
細 [2.5 球] @ 1.95
星期六 10 名古屋鯨魚 (主) 對 神戶勝利船 (客)
細 [2.5 球] @ 1.95 :096:

634011-MAY-2008
00:15
讓球星期六 30 川迪 (主) 對 阿積士 (客)
客 [0] @ 1.80 :029:

635711-MAY-2008
10:51
入球大細星期日 2 福岡黃蜂 (主) 對 廣島三箭 (客)
大 [2.5 球] @ 1.60 :096:

636411-MAY-2008
17:23
入球大細星期日 11 些路迪 (主) 對 喜伯年 (客)
大 [2.5 球] @ 1.68 :029:

636711-MAY-2008
23:30
讓球星期日 38 AIK蘇納 (主) 對 馬模 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.88 :096:

呢兩日嘅投注 :036:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-12 12:04 AM 發表
633110-MAY-2008
16:48 過關 入球大細
2X1星期六 9 新潟天鵝 (主) 對 磐田山葉 (客)
細  @ 1.95
星期六 10 名古屋鯨魚 (主) 對 神戶勝利船 (客)
細  @ 1.95 $500

$500.00$1,901.30634011-MAY-2008
00: ...
車車,做乜買到咁大呀。:044:

陳陳 出現啦:036:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-5-12 12:06 AM 發表

車車,做乜買到咁大呀。:044:
見有嬴咪推落去囉 :097:

638212-MAY-2008
13:21
入球大細星期一 1 NAC (主) 對 海倫芬 (客)
大 [2.5 球] @ 1.52 $:096:
仲未有彩派:032:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-12 11:20 PM 發表
638212-MAY-2008
13:21 入球大細星期一 1 NAC (主) 對 海倫芬 (客)
大  @ 1.52 $:096: 仲未有彩派:032:
快架啦:096:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-12 11:23 PM 發表

快架啦:096:
粒幾鐘啦:046:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-12 11:26 PM 發表

粒幾鐘啦:046:
今晚咩心水呀
想搵兩場訓訓身

引用:
原帖由 識時務者為俊傑 於 2008-5-12 11:32 PM 發表

今晚咩心水呀
想搵兩場訓訓身
佢想訓訓係你上x:096:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-12 11:33 PM 發表

佢想訓訓係你上x:096:
:046: :046: :046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆