上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-31 08:02 PM 發表
5月30日 賽後老點你
  去到季尾剩番8次賽事(希望冇記錯,懶得查:032: ),如果要在賽事中搵隻馬捉佢下場賽事出擊都幾難,好多馬都可能收左工(等抖暑兼減分),今次就用另一種方式講馬後炮.
  昨天8場賽事,有一路人馬 ...
霍利時 查士丁尼爭氣金獅勇將龍嘜 威其利 爪皇凌雨全德勝確奇妙勁彩寶蹄
有小小手影

引用:
原帖由 莫邪2006 於 2007-6-2 12:47 PM 發表

霍利時 查士丁尼爭氣金獅勇將龍嘜 威其利 爪皇凌雨全德勝確奇妙勁彩寶蹄有小小手影
係呀,我都同意明天時房又有牌面優勢,希望估中啦..:097:

引用:
原帖由 莫邪2006 於 2007-6-2 12:47 PM 發表

霍利時 查士丁尼爭氣金獅勇將龍嘜 威其利 爪皇凌雨全德勝確奇妙勁彩寶蹄有小小手影
爪皇凌雨贏而之前仲未有頭馬我一定會買:097:
3全德勝韋54.7
30.1 24.6
君(飛機場踱步)
----------------
韋57.6
32.0 25.6
君(內快踱一圈)★
韋58.8
32.0 26.8
君(內快踱一圈)

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-2 11:30 AM 發表
aa兄! 唔係玩呀! 我不知幾尊敬你, 你經常都老點我(賽後):096:
早晨, 琴晚執到嗎?
你既出現!真係多咗懶虫肯寫野,之前好鬼亂,宜家有你將心水集中貼,好多番薯都鍾意呢個形式研習,希望有一日有14個兄弟,一齊提供1隻馬,仲要隻隻有人揀,問你驚唔驚!隔離網有兄弟玩心水提供,每場四隻計分制,都幾有趣味!不過好浪費時間,無人會做統計,如果有一定可以推動兄弟們,一齊玩!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-2 12:54 PM 發表

你既出現!真係多咗懶虫肯寫野,之前好鬼亂,宜家有你將心水集中貼,好多番薯都鍾意呢個形式研習,希望有一日有14個兄弟,一齊提供1隻馬,仲要隻隻有人揀,問你驚唔驚!隔離網有兄弟玩心水提供,每場四隻計分 ...
係呀..karlton 有份刺激起我既寫作念頭,另一個刺激起我既人就係 職業佬:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 11:24 AM 發表

你2位唔好再玩我啦,花無百日紅a......大家比面既話做個朋友已經好好啦..:041:
完全同意!個時..一眼就睇到邊隻贏:096: ,個時..點刨點踱都係跑第四!:029:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 12:28 PM 發表

早晨..昨晚衰左..最後加時先被人追和...:032:
你都有買波???................... 我昨晚臨尾得左, 因為買左 0:0, 1:1, 2:2:071: 每注十皮野($10)玩下:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-2 01:00 PM 發表

完全同意!旺個時..一眼就睇到邊隻贏:096: ,衰個時..點刨點踱都係跑第四!:029:
賭馬難捉摸,但運氣呢樣野就更難捉摸,好運既時候,影相都影嬴,唔好運既時候下下影相第4...:032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 12:58 PM 發表

係呀..karlton 有份刺激起我既寫作念頭,另一個刺激起我既人就係 職業佬:096:
我覺得佢真係好寫得,見解獨到!但我過來呢度幾個月,都唔見佢寫,係呢排先見佢寫!:097:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-6-2 01:01 PM 發表

你都有買波???................... 我昨晚臨尾得左, 因為買左 0:0, 1:1, 2:2:071: 每注十皮野($10)玩下:036:
咁你好野囉:036: ,我買左主勝,衰左...:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆